Maria Hîngu, despre Albert de la Survivor România: "De ce să nu fii drept până la capăt?"

maria hingu despre albert survivor romania 2021
Maria Hîngu, fostă concurentă Survivor România 2021, vorbește despre Albert, fostul coleg din echipa Războinicilor

Marian Hîngu a făcut declarații cu privire la Albert, colegul din echipa Războinicilor. Ce spune fosta concurentă de la Survivor România 2021?

Maria Hîngu a ieșit din competiția Survivor România 2021, însă acum vine cu completări în declarațiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Fosta Războinică vorbește despre Albert, cel care i-a fost coleg atâta timp.

Maria Hîngu vorbește despre Albert de la Survivor România 2021

Maria Hîngu a dat "din casa" Survivor România 2021 și spune că Sorin îi reproșa deseori lui Albert că nu este atent la joc, iar de aici până la pornirea unor conflicte mai era doar un pas.

”Am prins o discuție în care Sorin țipa la Albert și îi spunea că nu e atent la joc. Reacțiile pe care le are Sorin sunt reacții pe care le are pentru că deja nu îl mai suporta. Atunci când ai lângă tine un om pe care nu îl suporți din diferite motive, orice îți spune te enervează. De asta a fost și reacția asta.

Citeste si: Sebastian Chitoșcă și Cosmin Stanciu de la Survivor România, au ajuns din nou la cuțite: "Eu știu că tu nu mă suporți de mult timp! Foarte periculos ești!"

concurenti survivor 2021
Maria Hîngu vorbește despre Survivor România 2021 după ce a părăsit competiția din Republica Dominicană[Sursa foto: Instagram Maria Hîngu]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Eu am reacționat urât la Albert și când m-a întrebat ce fac, în situația aia ajunsesem eu. De aia am început să vorbesc și să îi spun anumite chestii, pentru că nu mai suportam nici măcar gesturile mici. Se uita la mine de un minut și spune „ce faci, Maria?”.

„Păi cum adică că fac?! Coc cocos, nu vezi ce fac?!”

Citeste si: Andrei Ciobanu, fostul concurent Survivor România, scoate la iveală detalii neștiute! De ce dorm unele fete cu băieții în camp?

De la început, când toți ne formam ca și echipă, l-am văzut, mi-e destul de ușor să mă duc lângă un om care să mă simt ok.

Atunci când tu povestești ceva și te duci lângă altul și povestești altceva… Acum nu știu dacă mi-ai ascuns mie adevărul sau l-ai mințit pe celălalt, dar de ce să nu fii drept până la capăt?”, spune Maria despre Albert.

Maria Hîngu își amintește că Alin Sălăjean și Albert au format o echipă separată de restul colegilor, iar în Alin a fost nevoit să plece, Albert a revenit la ceilalți coechipieri.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

maria hingu
Maria Hîngu a făcut câteva declarații picante legate de Albert de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Maria Hîngu]

”Hai să fiu directă. Ne prezentăm ca oameni și Albert vine la mine și îl întreb cu ce se ocupă și imi spune că este antreprenor și îmi spune despre afacere.

Îmi spune mie povestea și apoi se duce la Roxana și îi spune altă poveste sau că e antreprenor, dar că are altă firmă și că are nu știu câte zeci de mii de euro sau sute de mii de euro, era vorba de cifre foarte mari. Atunci îți dai seama din start, de la o chestie de genul ăsta, ce fel de om e.

Și au fost tot felul de povești în care mie îmi spunea ceva, cuiva ii spunea altceva și apoi nu avea nicio explicație.

E neasumat de la cap la coadă. Victimizarea asta care se vede de la televizor și Alin care îl susține de acasă… ei 6 ore pe zi nu erau în camp pentru că se confesau unul altuia puțin mai incolo. Că era 3 dimineața, 3 seara, ei se confesau departe de camp. Era normal să nu ne cunoască pe noi și nici noi să nu îl cunoaștem pe el. Ce a făcut după ce a plecat Alin? A venit către camp și pe noi nu ne cunoștea pentru că nu a stat cu noi. Depărtarea a fost de la început, nu că ne-am pus noi pe Albert. Când a trebuit să fiu altfel în camp, nu am putut să fiu”, a declarat Maria Hîngu.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cătălin Moroșanu și Jador s-au accidentat la Survivor 2021: "Simt că nu mai am stabilitate pe picior..."

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies