Sebastian Chitoșcă și Cosmin Stanciu de la Survivor România, au ajuns din nou la cuțite: "Eu știu că tu nu mă suporți de mult timp! Foarte periculos ești!"

Sebastian Chitoșcă și Cosmin Stanciu de la Survivor România, au ajuns  din nou la cuțite:
Sebastian Chitoșcă și Cosmin Stanciu de la Survivor România, au ajuns din nou la cuțite: "Eu știu că tu nu mă suporți de mult timp! Foarte periculos ești!"

Scandalul a început între Sebastian Chitoșcă și Cosmin Stanciu au dezgropat din nou securea războiului!

După consiliul de eliminare, în tabăra Faimoșilor s-au încins spiritele. Sebastian Chitoșcă a început să precizeze fiecăruia în parte tot ceea ce l-a deranjat. Rămas pe dinafară și nemaifăcând parte din nicio alianță, Sebastian a pus tunurile pe membrii echipei Faimoșilor. Acesta a fost nominalizat în tabără pentru a ieși afară din emisiunea Survivor România 2021.

Pentru că avea niște "polițe vechi și neplătite", Sebastian Chitoșcă și Cosmin Stanciu au pornit scandalul în tabără și și-au spus multe vorbe grele ce au deranjat pe fiecare dintre cei

doi concurenți ai echipei Faimoșilor.

Deși au mai avut un scandal în trecut, Sebastian Chitoșcă și Cosmin Stânciu de la Survivor România au pornit din nou mărul discordiei

Citeste si: Zanni de la Survivor România sare la gâtul lui Jador! “Tu ești Jador și eu sunt un nimeni!”

Citeste si: Jador atacă echipa Faimoșilor de la Survivor România după reîntorcearea sa pe traseu: “Eu nu vreau să ajut pe nimeni!”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Sebastian Chitoșcă: “Cosmine, eu știu că tu nu mă suporți de mult timp! Stai liniștit. Eu ți-am mai spus, tu crezi că ești singur aici și  ești cel mai sincer. Nu, eu știu că tu nu mă suporți de mult timp. Știu! Tu nu mă accepți pe mine de mult timp nu de ieri de azi. Știu lucrul asta și știi foarte bine că am vorbit despre asta.”

Citeste si: Scandal între Sebastian Chitoșcă și Jador, de la Survivor România: “Te-ai dat cu “binele” pe lângă mulți ca să vezi unde îți merge!

Citeste si: Culiță Sterp de la Survivor România și-a schimbat strategia! „Eu nu fac parte din niciun grup și nu am făcut parte din niciun grup aici în competiția asta!"

Cosmin Stanciu i-a dat replica imediat: “Da, dar vezi că tu confunzi “suportatul” cu faptul că tu nu poți să accepți chestiile astea și atâta tot. Nu este vorba că nu te suport și ți-am explicat încă odată că nu te pot edica cum vreu eu și la fel nu mă poți educa cum vrei tu, dâra stă nu înseamnă că nu te suport. Toate acțiunile tale afectează lumea din jurul tău.”



Sebastian Chitoșcă: “Ești periculos! Foarte periculos ești! Eu știu, fiecare dintre noi ne dorim să fim în competiția asta, dar nu așa frate!”, a încheiat Sebastian plin de nervi la adresa lui Comin.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Zanni de la Survivor România sare la gâtul lui Jador! “Tu ești Jador și eu sunt un nimeni!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies