Culiță Sterp de la Survivor România și-a schimbat strategia! „Eu nu fac parte din niciun grup și nu am făcut parte din niciun grup aici în competiția asta!"

Culiță Sterp de la Survivor România și-a schimbat strategia!  „Eu nu fac parte din niciun grup și nu am făcut parte din niciun grup aici în competiția asta!
Culiță Sterp de la Survivor România și-a schimbat strategia! „Eu nu fac parte din niciun grup și nu am făcut parte din niciun grup aici în competiția asta!"

Strategiile încep să își spună cuvântul în competiția Survivor România! Primul care a neagă vreo alianță este Culiță Sterp!

Consiliul de eliminare de la Survivor România 2021 a adus în fața publicului de milioane de telespectatori o situație cum puțini s-ar fi așteptat să vadă.

 

În al doilea joc de imunitate al săptămânii, Faimoșii au fost cei înfrânţi în fața echipei Războinicilor. Echipa Faimoșilor a fost grav zguduită din temelii de noile alianțe create, în urma scandalului între Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp.

Prieteni la început, au ajuns să își spună cuvinte ce nu se pot reproduce în cuvinte și în urma acestui scandal, Sebastian a trebuie să părăsească „bisericuța” pentru a-și cauta o alta din tabără.

Citeste si: Zanni de la Survivor România sare la gâtul lui Jador! “Tu ești Jador și eu sunt un nimeni!”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Jador atacă echipa Faimoșilor de la Survivor România după reîntorcearea sa pe traseu: “Eu nu vreau să ajut pe nimeni!”

La consiliu, Culiță Sterp a făcut mărturisiri șocante pentru întreg grupul din care face parte: „Eu nu fac parte din niciun grup și nu am făcut parte din niciun grup aici în competiția asta! Eu consider că mă înțeleg bine cu toată lumea...

dacă Jador se înțelege mai bine cu Moroșanu și Elena nu înseamnă că face parte din grupulețul lor. Eu consider că poate rezonam mai bine unii cu alții, nu înseamnă că avem neapărat un grupuleț sau: „Vai de mine, „bisericuța”! Doamne ferește! Fiecare este liber să se înțeleagă mai bine cu cine vrea să rezoneze mai bine. Dar repet, nu fac parte din niciun grup! Sunt singur aici, îl am doar pe Dumnezeu și așa vreau să rămân până la final!”, a comentat artistul întrerupt brusc de Jador.

Jador: „Minţiți!”

Citeste si: Sebastian Chitoșcă și Cosmin Stanciu de la Survivor România au ajuns din prieteni, dușmani! "Nu trebuie să mă pui tu pe mine la punct!"

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Sindy de la Survivor România face declarații surprinzătoare despre Mellina! "Pur și simplu, văd răutate în ochii ei! Invidie!"

Culiță Sterp: „Cu ce mințim?!”
Jador: „Cu tot ce ați spus... că nu faceți parte din niciun grup! Grupulețul asta nu este voit. Eu zic adevărul „bro”. Grupulețul asta este doar pentru a nu va da nimeni afară și a avea putere că să votați pe cineva și să scoateți oameni afară! E simplu.

Eu spun adevărul! Mă bate Dumnezeu dacă nu zic!”, a conchis Jador contracarând toată afirmația lui Culiță Sterp!



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Jador atacă echipa Faimoșilor de la Survivor România după reîntorcearea sa pe traseu: “Eu nu vreau să ajut pe nimeni!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies