Ce face Ionuț Lupescu atunci când merge la mormântul tatălui său. Lucrurile pe care i le povestește părintelui care nu mai este lângă el. “Spiritul lui este acolo cu noi.”

Ce face Ionuț Lupescu atunci când merge la mormântul tatălui său. Lucrurile pe care i le povestește părintelui care nu mai este lângă el. “Spiritul lui este acolo cu noi.”
Ce face Ionuț Lupescu atunci când merge la mormântul tatălui său. Lucrurile pe care i le povestește părintelui care nu mai este lângă el. “Spiritul lui este acolo cu noi.”

Ionuț Lupescu a povestit despre ce face la mormântul tatălui său atunci merge și petrece câteva momente de liniște.

Ionuț Lupescu, celebrul fotbalist român al generației de aur a României, are o carieră impresionantă în lumea fotbalului și a reușit, de-a lungul carierei sale, să ducă numele țării mai departe la două Campionate Mondiale și două Campionate Europene de fotbal la care a participat, iar acesta a ocupat și funcția de director general al Federației Române de Fotbal. Chiar dacă viața lui profesională a fost de fiecare dată știută de cei din jurul lui, atunci când vine vorba de viața personală, acesta a fost mereu discret cu aparițiile sale legate de familie și nu a vorbit de foarte multe ori

despre persoanele din jurul lui.

Ce face Ionuț Lupescu atunci când merge cu mama lui la mormântul tatălui decedat

Citește și: Afacerea pe care a avut-o soția lui Ionuț Lupescu. Ce spune campionul despre blaturile de tort făcute de partenera lui de viață. „Este o artistă.”

Ionuț Lupescu
Ionuț Lupescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Motivul pentru care Ionuț Lupescu s-a căsătorit târziu. Declarațiile despre viața amoroasă a celebrului fotbalist. „Asta fost soarta.”

Invitat în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, Ionuț Lupescu  a abordat numeroase subiecte despre fotbal, despre începutul carierei în acest sport, despre cum va arăta România în următoarele campionate, însă subiectele au fost duse încet, încet, și spre latura personală a sportivului, astfel că acesta a reușit să își deschidă sufletul și să vorbească și despre câteva aspecte din viața lui.

Întrebat ce anume îi șoptește tatălui său la mormânt atunci când se duce și aprinde o lumânare, deoarece a fost surprins la doi ani după dispariția lui, fiind prezent la mormântul părintelui, sportivul a răspuns sincer că merge și îi povestește ce fac toți din casă, de la soție, la soră, mamă și chiar cumnat. Spune că ajunge de fiecare dată să facă lucrurile obișnuite pe care orice persoană le-ar face la mormântul omului drag care nu mai este, iar acesta merge și face frecvent curat, însă preferă să meargă, atunci când e vremea plăcută, să stea acolo împreună
cu mama lui și să discute anumite lucruri de familie. Știe că spiritul tatălui său este încă acolo și ascultă de fiecare dată când ei au ceva de spus. 

“Îi povestesc ce fac toți, ce face mama, ce face soția, sora mea, cumnatul ce face fiecare când se duce la mormânt și caută câteva clipe de singurătate cu cel care nu mai este. Chiar am fost puțin acolo să facem curat.

E normal pentru că lucrurile, din păcate, nu merg așa cum trebuie, iar la noi la cimitir nu găsești curat de fiecare dată când te duci acolo, dar sunt momente, mai ales când e vremea plăcută, caldă, stăm acolo, o iau pe mama să fumeze o țigară și să discutăm anumite lucruri de familie cu el de față. Spiritul lui este acolo cu noi și cred că, probabil, toată lumea face același lucru când se duce la cimitir.”
, a spus Ionuț Lupescu.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia- stirilekanald.ro

Ionuț Lupescu
Ionuț Lupescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Motivul pentru care Ionuț Lupescu s-a căsătorit târziu. Declarațiile despre viața amoroasă a celebrului fotbalist. „Asta fost soarta.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Când și unde va fi înmormântată actrița Ileana Stana Ionescu

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

UPDATE Bacalaureat 2024 proba scrisă la Limba și literatura română: Acestea sunt subiectele de azi pentru profilul real

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies