Ce face Lidia Buble în casă de când cu epidemia de coronavirus! Imaginea care a șocat multă lume

Ce face Lidia Buble în casă de când cu epidemia de coronavirus! Imaginea care a șocat multă lume
Ce face Lidia Buble în casă de când cu epidemia de coronavirus! Imaginea care a șocat multă lume

Lidia Buble stă în casă de când cu epidemia de coronavirus, iar imaginile postate de ea sunt super sexy. Una însă a atras atenția în mod special.

 

Lidia Buble s-a autoizolat de când cu epidemia de coronavirus. Ea a postat în ultima perioadă pe pagina de Instagram mai multe imagini cu activitățile ei din casă. Pe lângă pozele cu mâncare, Lidia a pus și câteva în care demonstrează că nu a renunțat la sport chiar dacă nu mai iese din casă.

Citeste si: Lidia Buble, declaraţia INCREDIBILĂ care-i va pune tot showbiz-ul în cap! Uite ce a spus despre Andra

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Într-una din poze, Lidia Buble este într-o poziție de gimnastică complicată, îmbrăcată sumar, astfel încât își arată formele trupului bine lucrat. Nu știm cine a făcut poza, bănuim că iubitul ei, Răzvan Simion. Cu așa femeie în casă ne gândim cum de o lasă singură pentru a se duce în fiecare dimineață la emisiunea pe care o prezintă!

Citeste si: Lidia Buble, de urgență la spital! Mesajul transmis de artistă de pe masa de operație

La începutul anului a apărut zvonul că Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit

După apariția bărfelor cum că ea și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu, Lidia Buble le-a transmis fanilor un mesaj: ”Am primit foarte multe mesaje, în care m-ați întrebat ce fac, dacă mă simt bine, să știți că sunt foarte bine și se vede asta. Mă bucur că vă pasă de mine, adică v-am simțit foarte aproape, mi-ați fost de mare ajutor în perioadă asta și vă mulțumesc!”,  a transmis Lidia Buble pe pagina ei de Instagram.

Citeste si: Cât de fericită este fosta soție a lui Răzvan Simion alături de actualul iubit! Diana Simion l-a uitat total pe bărbatul cu care are doi copii

Era în urmă cu aproape o lună, după ce Răzvan Simion a apărut în poze la munte alături de fosta sa familie, de cei doi copii pe care acesta îi are cu Diana Simion, dar fără Lidia Buble.

Câteva zile mai târziu, Răzvan Simion și Lidia Buble au apărut împreună, semn că totul este în regulă între ei.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ella de la Puterea Dragostei, nemachiată! Uite ce semne are tânăra pe faţă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies