„Ce faci după ce te trezești dimineața cu unul care sforăie, dă din picioare în pat și te deranjează?” Ce sfaturi le oferă Monica Tatoiu fetelor nemăritate!

„Ce faci după ce te trezești dimineața cu unul care sforăie, dă din picioare în pat și te deranjează?” Ce sfaturi le oferă Monica Tatoiu fetelor nemăritate!
„Ce faci după ce te trezești dimineața cu unul care sforăie, dă din picioare în pat și te deranjează?” Ce sfaturi le oferă Monica Tatoiu fetelor nemăritate!

Monica Tatoiu a vorbit despre ce înseamnă ținuta vestimentară pentru ea și de ce nu suportă ca cei din jurul ei să fie îmbrăcați inestetic.

Monica Tatoiu nu se ferește să spună de fiecare dată tot ce gândește cu privire la anumite subiecte din jurul ei, așa că femeia de afaceri a vorbit despre importanța vestimentației pentru ea.

„Mă ajută hainele să merg după cum îmi merge mintea.” Monica Tatoiu, despre hainele pe care le poartă

Citește și: „Bărbații beau mai mult decât vorbesc. Bărbații se exprimă mai greu.” Monica Tatoiu, despre bărbații care consumă alcool și despre diferențele dintre ei și femei

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook-Monica Tatoiu]

Citește și: „M-au amenințat că-l fac și-l dreg pe copilul meu. Vreo șase luni a fost așa.” Monica Tatoiu a povestit despre momentele dificile pe care le-a întâmpinat. Ce s-a întâmplat cu fiul femeii de afaceri

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Monica Tatoiu, cunoscuta femeie de afaceri, a vorbit, în cadrul unui podcast, despre ce anume înseamnă hainele pentru ea și cum o ajută să își exprime personalitatea și gândurile.

Mereu stilată, așa cum a obișnuit să apară în fața tuturor, Monica Tatoiu a spus și despre ce anume o deranjează în jurul ei atunci când cineva se îmbracă inestetic.

“Mă ajută hainele să merg după cum îmi merge mintea, iar cuvintele rămân în urmă. Nu suport persoanele îmbrăcate inestetic, că mă tulbură emoțional.”, a spus Monica Tatoiu.

Ce sfat le oferă Monica Tatoiu fetelor de măritat

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook-Monica Tatoiu]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Monica Tatoiu a fost sinceră și cu privire la fetele care să căsătoresc la o vârstă fragedă doar pentru a îmbrăca rochia de mireasă, eveniment care durează o singură zi, iar multe dintre tinere nu se gândesc pe viitor ce vor face lângă o persoană pe care nu o cunosc foarte bine.  „Nu vă grăbiți la măritat. Ce faci după ce te trezești dimineața cu unul care sforăie, dă din picioare în pat și te deranjează?”, a

mai spus Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu nu s-a ferit să spună, în cadrul unei alte emisiuni, despre cum sunt bărbații din zilele noastre și prin ce au ajuns să fie superficiali.  „Un bărbat trebuie să aibă păr pe el, să miroasă puțin a transpirație, să miroasă a taur, a mascul alfa. Bărbatul de azi e superficial, nu știe să iubească o femeie, pentru că nu l-a învățat maică-sa.

Ori îs prea tandri și îs pămpălăi, ori îs prea macho, agresivi, iar femeilor nu le place una-două, hop pe ele. Trebuie să fie un echilibru. Aici îs femeile de vină. Femeile nu mai apreciază capacitatea de a nu pune mâna pe telefon din cinci în cinci minute. Am văzut la generația lui fii-miu, că trebuie să se laude cu tot ce a realizat, ce a făcut cu mașina lui. Lasă-mă pe mine să-mi dau seama ce ai tu, ce ceas ai, ce haine ai pe tine, dacă îmi place de tine.
Oricum ar fi o femeie, îi place ca bărbatul să știe să vorbească.”,
a spus Monica Tatoiu.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„M-au amenințat că-l fac și-l dreg pe copilul meu. Vreo șase luni a fost așa!” Monica Tatoiu a povestit despre momentele dificile pe care le-a întâmpinat. Ce s-a întâmplat cu fiul femeii de afaceri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies