Ce fel de tată este Adrian Minune pentru copiii lor și ce spun aceștia despre implicarea mamei sale în educație. “Cred că l-am perceput și noi mai sever.”

Ce fel de tată este Adrian Minune pentru copiii lor și ce spun aceștia despre implicarea mamei sale în educație. “Cred că l-am perceput și noi mai sever.”
Ce fel de tată este Adrian Minune pentru copiii lor și ce spun aceștia despre implicarea mamei sale în educație. “Cred că l-am perceput și noi mai sever.”

Copiii lui Adrian Minune au vorbit despre relația pe care o au ei cu tatăl lor.

Adrian Minune, cunoscutul și îndrăgitul artist, are o carieră de succes și o familie frumoasă de care se bucură. Invitat în cadrul emisiunii Un show păcătos alături de cei trei copii, aceștia au vorbit despre relația lor cu artistul și cât de mult s-a implicat mama lor în toată educația oferită.

Karmen: Mama a fost cea care toată viața și-a dedicat-o exclusiv nouă și cumva forma un echilibru ca tata să meargă și să-și facă o carieră, în același timp nici să nu lipsească din problemele noastre de familie, pentru că

ea a știut foarte bine să mențină legătura dintre noi și tata.

Adriana: Au făcut o echipă foarte bună.

Adrian: Eu am jucat doar în deplasare în echipa asta.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Adriana: La ședință nu cred că a fost, la niciunul dintre noi, dar ne mai ducea dimineața la școală.

Când el venea acasă și noi plecăm la școală, făcea schimb cu mama: “Dă-mi cheia că-i duc eu”. Cred că l-am perceput și noi mai sever, nefiind tot timpul acasă cu noi. Mai mult respect decât frică.

Adrian Jr, întâmplare amuzantă cu tatăl său. Când oferă artistul reversul medaliei

Citește și: Ce spune Adrian Minune despre cariera sa și cum vrea să marcheze vârsta de 50 de ani. “Cred că e momentul să fac și eu ceva pentru mine.”

Karmen, Adriana și Adrian Jr
Karmen, Adriana și Adrian Jr[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Primele declarații ale lui Karmen, după nunta surorii ei, Adriana Simionescu. Cum și-a ales fiica lui Adrian Minune rochia de mireasă? „Am început să plâng cu jale. Emoțiile sunt copleșitoare.”

Chiar dacă artistul nu a petrecut foarte mult timp acasă cu ei, respectul nu a lipsit niciodată, iar cei trei copii ai lui au știut de fiecare dată când trebuie să asculte de tatăl său.

Adrian Jr, fiul artistului, chiar a povestit o întâmplare cu tatăl lui prin care a dat de înțeles că atunci când greșesc cu ceva, există și reversul medaliei.

Adrian Jr: Ultima oară m-a bătut cu o mătură și când s-a rupt mătură, a început să dea cu amândouă. Avea două mături, nu mai avea una. Nu știu ce făcusem și a dat în mine, eu am pus mâna la cap și a zis: “Ce faci? Te dai la mine?” Și când a dat în mănă, eu fiind un pic mai mare, s-a rupt

mătura.

Adrian Minune și soția
Adrian Minune și soția[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cum au fost cei 30 de ani pe care Cati Simionescu i-a petrecut alături de Adrian Minune? „Am avut și supărări ca orice om! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat, și bune și rele.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Cine este și câți ani are Bertan Asllani, chipeșul actor dă viață personajului Alaz Soysalan, în noul serial „Inimă rebelă”! Publicul din România l-a cunoscut recent în producția „Tablou de familie”, în rolul Yalin

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies