Ce spune Adrian Minune despre cariera sa și cum vrea să marcheze vârsta de 50 de ani. “Cred că e momentul să fac și eu ceva pentru mine.”

Ce spune Adrian Minune despre cariera sa și cum vrea să marcheze vârsta de 50 de ani. “Cred că e momentul să fac și eu ceva pentru mine.”
Ce spune Adrian Minune despre cariera sa și cum vrea să marcheze vârsta de 50 de ani. “Cred că e momentul să fac și eu ceva pentru mine.”

Adrian Minune a vorbit despre planurile odată cu împlinirea vârstei de 50 de ani.

Adrian Minune, cunoscutul și îndrăgitul artist, are o carieră de succes în spate și este iubit de toți cei care i-au ascultat până acum piesele. Din punct de vedere personal, acesta se poate declara mai fericit și împlinit ca niciodată, deoarece are o soție pe care o iubește încă din adolescență și trei copii de care se bucură și care au ajuns realizați.

Ce schimbări vrea să facă Adrian Minune odată cu împlinirea celor 50 de ani

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Adrian Minune
Adrian Minune[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Mesajul pe care i l-a transmis Cati lui Adrian Minune, în ziua nunții fiicei lor, Adriana. Cum a arătat întreg momentul special din ziua nunții

Invitat în cadrul emisiunii Un show păcătos, artistul a vorbit despre schimbările pe care vrea să le facă odată cu vârsta de 50 de ani, dar și-a adus aminte și despre cel mai frumos moment din viață, atunci când și-a luat  mașina, dar și unul dintre momentele triste, atunci când a pierdut oameni dragi din viața lui. Este de părere că acum trebuie să se gândească mai mult la el, deoarece își vede copiii realizați și la casele lor.

Adrian Minune a mai mărturisit că nu poți să devii un om de succes și să faci o carieră dacă nu te dedici în totalitate și nu te implici cu toată ființa ta.  “Cel mai frumos moment, atunci când mi-am luat prima mea mașină, ca orice copil. Aveam un șofer din Ungaria pentru că nu-mi dădea nimeni mașină din România. Cel mai greu moment este atunci când dispare cineva din viața ta.
Tot ce ni se întâmplă nouă în viață sunt doar momente. Unele triste și unele fericite. Cele triste să plece, cele fericite să rămână. Viața merge înainte, de la vârsta de 50 de ani cred că e momentul să fac și eu ceva pentru mine. Copiii mei sunt puși bine la casele lor fiecare. Nu poți să devii un om mare sau să faci carieră dacă nu ai sufletul foarte mare.
Trebuie să te implici cu toată ființa ta, cu tot corpul tău, să te transformi.”,
a spus Adrian Minune.

Adrian Minune
Adrian Minune[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Mesajul pe care i l-a transmis Cati lui Adrian Minune, în ziua nunții fiicei lor, Adriana. Cum a arătat întreg momentul special din ziua nunții

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Cine este și câți ani are Bertan Asllani, chipeșul actor dă viață personajului Alaz Soysalan, în noul serial „Inimă rebelă”! Publicul din România l-a cunoscut recent în producția „Tablou de familie”, în rolul Yalin

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies