Ce gest a făcut Mihaela Rădulescu pentru Teo Trandafir? „Avea o fustă scurtă, niște brațe superbe. S-a dat cu ulei, s-a îmbrăcat în piele.”

Ce gest a făcut Mihaela Rădulescu pentru Teo Trandafir? „Avea o fustă scurtă, niște brațe superbe. S-a dat cu ulei, s-a îmbrăcat în piele.”
Ce gest a făcut Mihaela Rădulescu pentru Teo Trandafir? „Avea o fustă scurtă, niște brațe superbe. S-a dat cu ulei, s-a îmbrăcat în piele.”

Teo Trandafir a povestit o întâmplare cu Mihaela Rădulescu.

Teo Trandafir, în vârstă de 56 de ani, are în spate o experiență considerabilă în domeniul televiziunii, fiind una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune de la noi din țară. Cu toate acestea, la un moment dat, înainte să înceapă show-ul său de excepție la Kanal D, vedeta a avut parte de o pauză semnificativă în această industrie. Ulterior, însă, Teo Trandafir s-a confruntat cu emoții.

În ajutor i-a venit Mihaela Rădulescu.

Citește și: Teo Trandafir, dezvăluiri neașteptate despre Andreea Marin! Ce sfat i-a dat vedeta după divorț: „Am așteptat momentul ăla câteva luni și într-o bună zi m-am trezit, soare afară.”

Ce gest a făcut Mihaela Rădulescu pentru Teo Trandafir
Teo Trandafir[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Teo Trandafir, despre temerile avute cu privire la fiica ei. Cum a încercat să o protejeze de fiecare dată. “Ce fac dacă nu mai ies de aici?" Asta a fost veșnica mea întrebare.”

Cum a ajutat-o Mihaela Rădulescu pe Teo Trandafir?

Ce gest a făcut Mihaela Rădulescu pentru Teo Trandafir
Mihaela Rădulescu[Sursa foto: Instagram]

În cadrul podcastului său, Teo Trandafir a povestit despre momentul în care Mihaela Rădulescu a constituit un adevărat sprijin pentru ea. Mai exact, vedeta Kanal D a chemat-o pe prietena sa să o ajute să modereze emisiunea. La rândul său, Mihaela Rădulescu a apărut impecabilă în fața camerelor de filmat, făcând un show de zile mari.

Prima emisiune la Kanal D. Eram bine cu treaba 1, treaba 2 și multe alte treburi pe care nu mi le mai aduc aminte. Ce mă fac? Că eu nu mai știu să fac emisiuni. Am problema asta, că nu știu să fac, nu sunt în stare, am niște emoții, după atâta vreme. Revenind la moment, ce mă fac, ce mă fac? O sun pe Răduleasca:„Fetiță, vii la prima emisiune? Că eu nu pot să o fac.”

„Nu vine sora ta?” S-a îmbrăcat de îți crăpa capul. Avea o fustă scurtă, niște brațe superbe, niște craci care nu se mai sfârșeau. S-a dat cu ulei, s-a îmbrăcat în piele. Mi s-a așezat inclusiv în poală. A venit ea să mă ajute la prima emisiune, a stat cap-coadă. S-a băgat Răduleasca peste mine, ea a centrat, ea a dat cu capul. Dădea senzația că și eu sunt deșteaptă, eu nu eram prezentă practic.
A fost minunat
.”, a povestit Teo Trandafir în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Teo”.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Connect-R, mărturisiri emoționante despre momentele în care mânca la cantina socială. Clipele grele prin care a trecut artistul. “A fost o perioadă destul de grea la noi în familie.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies