Ileana Badiu a vorbit despre divergențele dintre ea și Mihaela Rădulescu: „Eu am avut o relație cu Elan Schwartzenberg cu foarte mult timp înainte ca Mihaela să devină soția sau iubita lui.”

Ileana Badiu a vorbit despre divergențele dintre ea și Mihaela Rădulescu: „Eu am avut o relație cu Elan Schwartzenberg cu foarte mult timp înainte ca Mihaela să devină soția sau iubita lui.”
Ileana Badiu a vorbit despre divergențele dintre ea și Mihaela Rădulescu: „Eu am avut o relație cu Elan Schwartzenberg cu foarte mult timp înainte ca Mihaela să devină soția sau iubita lui.”

Vedeta susține că între ea și Mihaela Rădulescu relația de animozitate nu a fost cauzată de Elan Schwartzenberg.

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită cu Elan Schwartzenberg timp de 4 ani, până în anul 2008. La vremea respectivă, presa a scris că Ileana Badiu a fost marea iubire a omului de afaceri, iar de acolo ar fi pornit o relație de animozitate între blondină și Mihaela Rădulescu. Acum, invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D, vedeta a spus lucrurilor pe nume cu privire la divergențele dintre ea și Mihaela Rădulescu.

Ce a spus Ileana Badiu despre Mihaela Rădulescu?

Citește și: Suferința prin care Ileana Badiu a trecut până a devenit mamă. Actrița a îndurat momente grele: „Suferința fizică și cu cea sufletească m-au terminat.”

Ileana Badiu a vorbit despre divergențele dintre ea și Mihaela Rădulescu
Ileana Badiu [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Ileana Badiu. „Am fost într-un bruiaj hormonal, dar nimic din aceste lucruri nu m-au doborât.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Vedeta de televiziune a explicat de ce nu există termen de comparație între ea și Mihaela Rădulescu.

În primul rând, am negat întotdeauna legătura de animozitate implicată de relația Mihaelei cu Elan, având în vedere că sunt două momente cronologic total diferite. Eu am avut o relație cu Elan Schwartzenberg cu foarte mult timp înainte ca Mihaela să devină soția sau iubita lui. În vremea respectivă se specula, așa cum am mai spus.

Tot era o apetență enormă a presei de scandal înspre a crea subiecte de scandal, Mihaela fiind o vedetă, sigur că se legau de orice ca să creeze un subiect. Eu nu aveam nicio legătură cu asta. În contextul în care se insinua că există o problemă, ea neexistând, spuneam că eu nu am niciun fel de termen de comparație între mine ca persoană de televiziune cu Mihaela, care este o persoană extraordinar de profesionistă, care face asta de când lumea și pământul.
De aici lipsa de comparație
.”, a explicat Ileana Badiu.

Ileana Badiu critică declarațiile Mihaelei Rădulescu

Ileana Badiu a vorbit despre divergențele dintre ea și Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

În urmă cu ceva timp, Mihaela Rădulescu a făcut un comentariu răutăcios cu privire la oamenii din comunitatea  LGBTQ, iar Ileana Badiu, la rândul său, a avut o reacție acidă la adresa Mihaelei Rădulescu. Acum, blondina explică de ce a reacționat așa.

Comentariul pe care l-ați citit, regret aciditatea lui. Comentariul meu a fost pentru că, într-adevăr Mihaela a făcut o afirmație, apropo de comunitatea LGBTQ, eu am o mulțime de prieteni care fac parte din această comunitate, pe care îi respect foarte tare și pe care am să îi apăr în

orice context în care cineva face comentarii de prost gust la adresa lor .”, a mai spus Ileana Badiu.  



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Știa Maria Constantin prin ce a trecut Gabriela Cristea în timpul căsniciei cu Marcel Toader? „Îmi spunea că nu este nimic real. Nu îmi arăta niciodată acte doveditoare.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies