Suferința prin care Ileana Badiu a trecut până a devenit mamă. Actrița a îndurat momente grele: „Suferința fizică și cu cea sufletească m-au terminat.”

Suferința prin care Ileana Badiu a trecut până a devenit mamă. Actrița a îndurat momente grele: „Suferința fizică și cu cea sufletească m-au terminat.”
Suferința prin care Ileana Badiu a trecut până a devenit mamă. Actrița a îndurat momente grele: „Suferința fizică și cu cea sufletească m-au terminat.”

Ileana Badiu a vorbit despre suferința pe care a trait-o în momentul în care a adus pe lume copilul.

Ileana Badiu a vorbit, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, despre toate momentele grele prin care a trecut în momentul în care urma să devină mama. Anumite probleme de sănătate au făcut-o să aibă stări pe care nimeni nu le putea înțelege, deoarece nu se știau foarte multe despre boala de care suferă. 

“Enorm de multă. (Nr. durerea suportată pentru a deveni mamă).

Am suportat ceva ce cred că nici dușmanilor mei nu le-aș dori. E greu să descriu ce am simțit, faptul că stai în pilitura de fier, am încercat o comparație. Sunt puloverele acelea de lână pe care uneori le purtam în copilărie și te mănâncă pielea până în creier efectiv, asta simțeam, nu se vedea nimic, nu puteam să explic celor din jur, pentru că nu era o erupție. Era un prurit cauzat de această disfuncție hepatită de a prelucra proprii mei hormonii.”
, a povestit Ileana Badiu.

Ileana Badiu, momente cumplite timp de 9 luni

Citește și: Cine este Ileana Badiu. „Am fost într-un bruiaj hormonal, dar nimic din aceste lucruri nu m-au doborât.”

Ileana Badiu
Ileana Badiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Ileana Badiu și dr. Anca Sultan semnalează: „Menopauza nu este o boală!”

Aceasta a trăit timp de nouă luni cu frica permanentă că poate să piardă copilul, iar pe lângă faptul că era nevoită să muncească, a dus tot greul singură, deoarece soțul ei lucra în Germania. Suferința fizică și cea psihică au terminat-o pe Ileana Badiu și a mai spus că nu și-ar dori acest lucru nici pentru cei mai mari dușmani. 

“A fost un disconfort fizic complet, împreună cu faptul că este o condiție foarte rară medicală despre care nu foarte mulți știu ce e cu ea și nu știam dacă copilul urma să supraviețuiască. Era această variantă ca sarcina să se oprească în evoluție. Timp de nouă luni am fost conștientă de acest lucru și am fost în panică că se va întâmpla. În plus, toată perioada asta a fost petrecută și singură pentru că soțul meu atunci încă lucra în Germania, iar ca noroc, toate astea se întâmplau și la debutul crizei economice, cea din 2009.

Eu, antreprenoare fiind, trebuia să și muncesc 12 ore pe zi în timp ce mă mânca pielea, eram singură, eram în panică, mă duceam la ecografii. Suferința fizică și cu cea sufletească m-au terminat.”, a mai spus Ileana Badiu.

Ileana Badiu
Ileana Badiu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ileana Badiu, duminica acesta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies