Ce gest a făcut Theo Rose, la puțin timp după ce a anunțat sarcina cu Anghel Damian. Artista s-a așezat în genunchi pentru Bogdan de la Ploiești

Ce gest a făcut Theo Rose, la puțin timp după ce a anunțat sarcina cu Anghel Damian
Ce gest a făcut Theo Rose, la puțin timp după ce a anunțat sarcina cu Anghel Damian

Theo Rose și-a făcut pentru prima dată apariția pe scenă, după ce a anunțat că este însărcinată și i-a dedicat un moment special lui Bogdan de la Ploiești. Cei doi sunt prieteni foarte buni și au făcut o echipă pe cinste din punct de vedere profesional.

Artista trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei, deoarece este însărcinată, dar acest lucru nu a făcut-o să își lase în spate oamenii dragi, unul dintre ei fiind chiar Bogdan de la Ploiești, pentru care s-a așezat în genunchi, pe scenă, în timpul unui concert.

Citește și: „Nu am mai văzut-o de când era bebeluș.” Cum a reacționat Theo Rose, după ce a văzut-o pe fiica Adelinei Pestrițu

Theo Rose s-a așezat în genunchi pentru Bogdan de la Ploiești

Vineri, 18 noiembrie, Theo Rose a susținut primul concert, după ce a făcut marele anunț, și anume că este însărcinată. Ea și-a lăsat burtica de gravidă la vedere, chiar dacă este în primele săptămâni de sarcină.

În timpul concertului Theo Rose s-a așezat în genunchi pentru Bogdan de la Ploiești și a cântat una dintre melodiile pe care toată lumea le știe.

„Am să vă cânt acum o piesă pe care sigur o așteaptă toată lumea! E poate cea mai cunoscută piesă a mea și are milioane de vizualizări”, a spus Theo Rose în timpul concertului, conform wowbiz.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În momentul în care a început să cânte piesa, fanii prezenți la concert au fost în culmea fericirii, iar cei care erau plasați în primele rânduri au cântat unele versuri la microfon.

Citește și: ,,E al meu.” Ce a spus Cristina Pucean despre Bogdan de la Ploiești pe rețelele de socializare

Ce gest a făcut Theo Rose, la puțin timp după ce a anunțat sarcina cu Anghel Damian
Ce gest a făcut Theo Rose, la puțin timp după ce a anunțat sarcina cu Anghel Damian[Sursa foto: Instagram]

Ce a declarat Bogdan de la Ploiești despre piesa cu Theo Rose

În cadrul unei emisiuni TV, Bogdan de la Ploiești a vorbit despre piesa pe care a lansat-o cu Theo Rose și care i-a ajutat să fie pe primele locuri.

Succesul a fost unul imens, iar artistul a fost nevoit să își schimbe planurile de viitor pe care le avea plănuite de ceva vreme.

„Ne-a surprins(...) că am atins niște cifre foarte mari. Avem 100 și ceva de milioane de vizualizări. Eu, înainte de piesa aia, trebuia să plec, să mă mut din țară, în Elveția. Voiam să mă mut acolo, am eu o legătură cu țara asta.

Mi-am dorit să fac un restaurant acolo. A venit piesa asta și mi-a dat totul peste cap. Am întâlnit o altă familie, am o întreagă echipă. Noi avem o chimie foarte mare”, a spus artistul, în cadrul unei emisiuni televizate.

Ce gest a făcut Theo Rose, la puțin timp după ce a anunțat sarcina cu Anghel Damian
Ce gest a făcut Theo Rose, la puțin timp după ce a anunțat sarcina cu Anghel Damian[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Bogdan de la Ploiești. „Viața m-a pus la încercare”



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

“Nici nu știu…” Bianca Comănici a făcut publice imagini cu burtica, după farsa făcută mamei sale că este însărcinată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies