Ce i-a cerut tatăl lui Gheorghe Turda să îi aducă artistul din primul turneu. Cei de la Vamă au rămas surprinși: “Îmi făceam o listă ce să le aduc celor de acasă.”

Ce i-a cerut tatăl lui Gheorghe Turda să îi aducă artistul din primul turneu. Cei de la Vamă au rămas surprinși:  “Îmi făceam o listă ce să le aduc celor de acasă.”
Ce i-a cerut tatăl lui Gheorghe Turda să îi aducă artistul din primul turneu. Cei de la Vamă au rămas surprinși: “Îmi făceam o listă ce să le aduc celor de acasă.”

Gheorghe Turda a vorbit despre cadourile aduse acasă din primul turneu și ce anume i-a adus tatălui său.

Gheorghe Turda, îndrăgitul și cunoscutul interpret de muzică populară, are o carieră întinsă pe decenii, iar activitatea lui artistică a încântat de fiecare dată publicul, atât la emisiunile în care a fost prezent, cât și la evenimentele private pe care le-a onorat până acum. Se bucură de o familie numeroasă, alături de copii și nepoți, iar în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, interpretul de muzică populară a vorbit inclusiv despre primele cadouri pe care le-a adus acasă din turneu.

A mărturisit că de fiecare dată își făcea o listă cu ceea ce trebuie să aducă, iar în primul său turneu până a fost plecat în Ungaria, tatăl său i-a cerut să-i aducă două coase și două furci. Întâmplările de atunci nu au cum să fie uitate, iar în prezent, artistul încă aduce cadouri de peste tot pe unde merge, pentru întreaga familie. 

“Aduceam cadouri și în familie, pentru soție, pentru fetele mele, iar mai încoace, pentru tineri și pentru nepoți.

Întotdeauna, când mergeam în turneu, îmi făceam o listă ce să le aduc celor de acasă. Primul turneu pe care l-am făcut a fost în Ungaria, prin 1969-1970 și tata m-a rugat: “Dragul tatei, dacă mergi la unguri, mi-e să-mi aduci o coasă și două furci.” Furcile să fie cu trei coarne și chiar cu patru coarne. Să ia mai mult fân cu ele. Bineînțeles că la Vamă când m-au văzut cu ele, m-au întrebat “ce faci cu coasa?”.
Aveam două coase și două furci. Nu se pot uita astea.”,
a povestit Gheorghe Turda.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Cine i-a fost mereu alături artistului în cariera sa

Citește și: „Mă vedeți pe mine să am asemenea gusturi? Saveta Bogdan vrea să-și facă reclamă.” Gheorghe Turda, atac dur la adresa Savetei Bogdan, după ce artista a declarat că a cerut-o în căsătorie

Gheorghe Turda
Gheorghe Turda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ”Nu că nu mi-a plăcut de el, pentru că era un bărbat foarte frumos și este și acum.” Saveta Bogdan, despre refuzul căsătoriei cu Gheorghe Turda

În cadrul aceluiași interviu, Gheorghe Turda a vorbit despre cine i-a insuflat iubirea pentru credință și pentru muzică, iar persoana care l-a susținut de fiecare dată a fost chiar mama lui, deși acesta își dorea, de fapt, să devină preot.

Interpretul mărturisit cum ea i-a fost alături în toate momentele importante, iar atunci când avea de susținut un examen sau un turneu aniversar, mama sa era cea care străbătea kilometri pentru a fi alături de el.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Gheorghe Turda, confesiuni în lacrimi despre soția sa. Ce a învățat de la partenera de viață? „Ca doamna nu a fost o altă femeie.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”

Ce părere au avut copiii lui Bebe Cotimanis și ai iubitei sale despre relația dintre ei și cum se înțeleg aceștia. „Vă împăcați, vă certați, noi nu avem treabă, noi suntem surori.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies