Ce i-a zis Andreea Bălan Mirelei Vaida, înainte de operaţia de cezariană: „Ziceai că prevestește că o se întâmple o nenorocire”

Ce i-a zis Andreea Bălan Mirelei Vaida, înainte de operaţia de cezariană: „Ziceai că prevestește că o se întâmple o nenorocire”
Ce i-a zis Andreea Bălan Mirelei Vaida, înainte de operaţia de cezariană: „Ziceai că prevestește că o se întâmple o nenorocire”

Mirela Vaida a rămas şocată atunci când a văzut ce i s-a întâmplat Andreei Bălan. 

Însărcinată în 34 de săptămâni, Mirela Vaida a relatat ce a vorbit cu Andreea Bălan, cu puțin timp înainte de operația ei de cezariană.

„Eu o să nasc natural, dar nimeni nu s-ar fi gândit că în cazul unei cezariene s-ar putea întâmpla aşa ceva. Eu cu Andreea am vorbit şi, cumva, am fost tot timpul în legătură, pentru că ştiam că naştem la distanţă mică, pentru că ştiam că ea îşi doreşte al doilea copil...

Ea ne-a şi ţinut la curent cu toate pregătirile, pe Instagram, pe Facebook. A spus exact câte ore mai are până naşte, că e ultima burtică, că se îmbracă mulat, câte kilograme a luat, cum şi-a pregătit rezerva în spital- şi am văzut cu toţii- şi spunea: "Mai am puţin şi o ţin în braţe pe Clara Maria".

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Primele declaraţii ale lui Alex Bodi după despărţirea de Bianca Drăguşanu: "Nimic nu se întâmplă fără motive"

Dom'ne, mă bucuram, că sunt mamă şi ştiam, dar parcă acum, dând filmul înapoi, ziceai că prevesteşte, cu fiecare pas, că o să se întâmple o nenorocire- în sensul că, atunci când îţi pregăteşti şi aştepţi mai mult, îţi vine cineva şi-ţi arată că planurile nu sunt aşa.

Şi asta m-a dat peste cap, pentru că eu nu pot şi nu vrea să concep că aducerea pe lume a unui copil ar însemna să rămâi cu nişte traume pe viaţă, tu, ca mamă.

La vârsta ei, la ambiţia ei, la activitatea ei, la forţa ei de muncă, nu vreau, nu pot şi nici nu trebuie să concep asta. Şi eu chiar mă rog la Dumnezeu să avem veşti bune despre ea cât mai repede, să se ridice repede din pat şi să ne întâlnim în parcuri, pentru că vine cea mai frumoasă perioadă a noastră de

mămici”, a spus Mirela Vaida, conform OK! Magazine.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

A murit prezentatoarea TV, Magenta Devine

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies