Primele declaraţii ale lui Alex Bodi după despărţirea de Bianca Drăguşanu: "Nimic nu se întâmplă fără motive"

Primele declaraţii ale lui Alex Bodi după despărţirea de Bianca Drăguşanu:
Primele declaraţii ale lui Alex Bodi după despărţirea de Bianca Drăguşanu: "Nimic nu se întâmplă fără motive"

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au despărţit, iar acum s-a aflat motivul.

 

Alex Bodi a facut primele declaratii despre acest subiect pentru Spynews.ro, dupa ce a plecat de la petrecerea fostei iubite.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Miracol medical! Vindecat de HIV: al doilea pacient din lume care a scăpat de complita boală. Ce tratament a funcționat în cazul bărbatului?

"Doar acum am putut să ajung. Nu sunt două săptămâni, ne-am despărţit săptămâna aceasta pe cale amiabilă, am rămas prieteni, tocmai de aceea am trecut să o salut. Nu este vorba de şansă, de ce s-a întâmplat, nu are nicio legătură, am rămas prieteni. Motive sunt mereu, nimic nu se întâmplă fără motive, mai multe chestii din partea mea. Nu că s-a speculat că mi-am petrecut timp cu fosta mea soţie, mi-am petrect timp cu fetiţa mea.

Dacă ar fi să mă împac cu fosta soţie o să public. Sunt nişte lucruri pe care le decide timpul. Nu am deschis subictul de împăcare, doar am felicitat-o, nu am discutat că este cu invitaţii", a spus Alex Bodi.

Citeşte continuarea AICI. 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

A murit Mihai Prelipcean, fiul directorului Filarmonicii din Iași. Avea doar 32 de ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies