Ce îl enervează pe bărbatul FECIOARĂ. Ce îi scoate din minți pe acești nativi

Ce il enerveaza pe barbatul Fecioara
Ce il enerveaza pe barbatul Fecioara

Calculat și foarte atent la detalii, bărbatul Fecioară va avea întotdeauna o conexiune specială cu oamenii din jurul său, însă ca fiecare zodie în parte, și acesta are defectele lui. Descoperă, în acest articol, ce îl enervează pe bărbatul Fecioară și ce nu ar trebui să faci niciodată când te afli în preajma lui.

Zodia Fecioară ține de la data de 23 august până la data de 21 septembrie, iar persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt atente la detalii, foarte organizate, dar și extrem de rezervate, astfel că va fi întotdeauna o provocare să ajungi să le cunoști la adevărata lor înfățișare. Particular, bărbatul Fecioară are un simț al umorului foarte dezvoltat, este loial și misterios, deci s-ar putea să aibă câteva secrete despre care îți va spune atunci când va avea încredere totală în tine.

Citeste si: Ce îl enervează pe bărbatul GEMENI. Ce îi scoate din minți pe acești nativi

Ce il enerveaza pe barbatul Fecioara
Ce il enerveaza pe barbatul Fecioara[Sursa foto: PixaBay]

Caracteristicile bărbatului Fecioară

Fiind o persoană foarte prudentă, bărbatul Fecioară va calcula întotdeauna absolut orice și, bineînțeles, va pune accentul pe detalii și pe lucrurile mărunte.

Bărbatul Fecioară preferă locațiile liniștite, unde pot avea conversații incitante, dat fiind faptul că aceștia apreciază foarte tare mintea și creierul, spre deosebire de oamenii care pun mare accent pe calitățile fizice  ale unei persoane.

Apreciază modestia, deci dacă vrei să îl cucerești nu te lăuda niciodată cu lucrurile pe care le ai, ci mai degrabă arată-i cât de inteligentă și înțelegătoare ești.

Citate ce caracterizează bărbatul Fecioară:

1. „Putem alege să aruncăm cu pietre, să cădem pe pietre, să urcăm pe pietre sau să construim cu pietre.” – William Arthur Ward

2. „Dacă nu știi în ce port vrei să ajungi, niciun vânt nu este favorabil.”

– Seneca

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

3. „Cel mai greu lucru de păstrat este echilibrul.” – Jean Grenier

4. „Ești o persoană diferită pentru fiecare om care te cunoaște.” – Chuck Palahniuk

Citeste si: Care sunt perioadele zodiilor. Află ce zodie ești în funcție de data nașterii

Ce il enerveaza pe barbatul Fecioara
Ce il enerveaza pe barbatul Fecioara[Sursa foto: PixaBay]

Ce îl enervează pe bărbatul Fecioară

Bărbatul născut sub acest semn zodiacal nu este ușor de înțeles, însă dacă ai sentimente puternice pentru el lucrurile nu vor fi atât de complicate. Dacă ai în viața ta un bărbat Fecioară, este bine să cunoști câteva aspecte care îl scot din minți și, bineînțeles, să le eviți ori de câte ori te afli în preajma lui.

Iată ce îl enervează pe bărbatul Fecioară:

Fiind o persoană foarte organizată și atentă până și la cele mai mici detalii, bărbatul Fecioară se va enerva cumplit dacă se va trezi înconjurat de dezordine și haos. Își va pune mereu lucrurile la locul lor, va șterge praful și va da cu aspiratorul, mai ales în spațiul unde petrece cea mai mare parte din zi. Este bine să păstrezi ordinea și chiar să contribui și tu la această activitate.

Un alt lucru pe care bărbatul Fecioară nu îl suportă este zgomotul. El va alege întotdeauna locuri liniștite unde să își desfășoare activitățile, deci nu te mira dacă la prima întâlnire va dori să mergeți în parc sau la una dintre cele mai liniștite cafenele din oraș.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De asemenea, bărbatul Fecioară își va ieși din minți dacă o anumită persoană cu care a stabilit să se întâlnească nu este punctuală. Nu îi place să aștepte, iar dacă ai întârziat, cu siguranță va aștepta de la tine o scuză foarte bună.

Trebuie să îi răspunzi mereu la telefon. În calitate de parteneră, comunicarea este extrem de importantă, deci își va ieși din minți dacă va avea nevoie de tine într-un moment, iar tu nu răspunzi la telefon sau la mesaje.

Citeste si: Ce inseamna iubirea pentru fiecare zodie in parte

Ce il enerveaza pe barbatul Fecioara
Ce il enerveaza pe barbatul Fecioara[Sursa foto: PixaBay]

Ce îl enervează pe bărbatul Fecioară? Schimbările bruște

Obișnuit cu un program standard și adeptul rutinei, bărbatul Fecioară se va enerva destul de tare dacă va fi nevoit să facă schimbări de program. În primul rând nu va face față atât de bine și va avea oricum ceva de comentat.

Foarte politicos și manierat de fel, bărbatul Fecioară își va ieși complet din minți dacă o persoană va țipa în fața lui sau îi va adresa cuvinte nepotrivite. Cel mai probabil va pleca pur și simplu din context, fără prea multe explicații, fiindcă nu îi place să se certe.

Nu îi place să fie tras de limbă. Dacă vezi că nu își dorește neapărat să discute despre un anumit subiect, nu mai insista deoarece își va ieși complet din minți. Cu siguranță va vorbi atunci când se va simți că poate avea încredere în tine.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

7 zodii de care sa te feresti cand sunt NERVOASE. Nu vrei sa stai langa ele

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies