Ce îl înnebunește pe bărbatul Capricorn la o femeie

Ce îl înnebunește pe bărbatul Capricorn la o femeie
Ce îl înnebunește pe bărbatul Capricorn la o femeie

Află care sunt calitățile pe care un Capricorn le caută la o femeie și ce trebuie să faci pentru a-l cuceri.

Dacă ți-a picat cu tronc un nativ din zodia Capricorn, trebuie să știi, înainte de toate, că drumul către inima lui este presărat cu obstacole. La început, Capricornul se va lupta cu sentimentele lui din dorința de a deține controlul, însă, dacă vei ști pe ce butoane să apeși, nu te va mai lăsa să pleci de lângă el.

Bărbatul Capricorn este un romantic incurabil și dincolo de carapacea dură pe care o afișează, este un om sensibil, timid, care adoră să fie în centrul atenției și de ce nu, să audă laude din partea

persoanelor dragi. Iubește faima și va lupta toată viața pentru ca cei din jur să-i recunoască meritele. Adoră să fie stimulat emoțional prin cuvinte de apreciere.

Citeste si: Topul celor mai mincinoase zodii. În care nativi nu poți avea încredere

Ce tip de femeie își dorește Capricornul

Capricornul este, în cele mai multe dintre cazuri, extrem de calculat, respectă regulile și adesea creează chiar el, altele noi.

Este disciplinat, îi place să își organizeze programul după bunul plac și nu va fi cel mai fericit atunci când i se vor face surprize.

Preferă să știe dinainte ce îl așteaptă, considerând că astfel deține controlul.

Bărbatul Capricorn visează să aibă lângă el o femeie demnă de rolul de soție. Nu este adeptul aventurilor de o noapte. Își dorește o femeie fidelă alături de el, inteligentă și organizată, care să fie dispusă să îi ofere atenția și timpul ei.

Capricornul adoră femeile răbdătoare, calme și mai presus de toate, chibzuite.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Capricornul va dori o femeie care să îi acorde spațiu atunci când are nevoie, fără a pune prea multe întrebări. El va fi de-a dreptul cucerit dacă, atunci când va reveni în brațele ei, după o zi solicitantă sau o ieșire cu prietenii, ea îl va aștepta cu o cină caldă și o vorbă bună.

Citeste si: Nostradamus, previziuni cutremurătoare pentru 2021! Ce ne așteaptă după pandemie

Ce îl înnebunește pe bărbatul Capricorn la o femeie

Bărbatul Capricorn va analiza pe fiecare parte femeia care îl interesează. O va testa și își va calcula fiecare pas. Pentru a sparge bariera pe care un Capricorn o impune la începutul unei relații, femeia trebuie să aibă multă răbdare și să îl lase să o descopere.

Cea mai mare greșeală este să pui presiune pe un Capricorn și să îi distrugi astfel strategia. În fața lui, trebuie să te lași greu, să fii demnă și să îți folosești simțul umorului la potențial maxim. Nu te grăbi să ajungi în patul lui, pentru că îl vei îndepărta.

Capricornul trebuie să vadă că tu, prin capacitățile tale, poți contribui la dezvoltarea lui și îl poți ajuta să evolueze.

El este omul care se simte împlinit doar în vârful ierarhiei și nu va avea liniște până nu își va îndeplini scopul. Fii alături de el și ajută-l să devină ceea ce își dorește!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

barbatul capricorn într-o relatie

Citeste si: Cum ne influențează zodia în alegerea persoanei potrivite

Capricornul adoră femeile puternice, independente, care au cunoștințe și relații în orice domeniu. Dacă abia ai cunoscut un Capricorn și îți dorești să fie al tău, abordează situația ca pe o afacere în care îți dorești să recrutezi un nou angajat. Joacă rolul angajatorului și îl vei cuceri.

Bărbații din zodia Capricorn își doresc alături de ei o femeie cu initiativă. El este genul de om care așteaptă ca lucrurile să se întâmple de la sine, nu este adeptul ruperii de ritm. Îi place să se supună regulilor și programului pe care și l-a creat de-a lungul timpului. Dacă simți că relația voastră este într-o perioadă de stagnare, fără a pune presiune, poți să aduci un imbold.

Demonstrează-i că ai ambiție, că și tu, la rândul tău, ai un țel în viață, pentru care muncești zi de zi. Stabilește-ți obiective și implică-l în proiectele tale, cere-i păreri și arată-ți aprecierea față de efortul pe care îl depune pentru a te ajuta.

Citeste si: Mercur retrograd 2021: Trei hop-uri importante în acest an. Cele mai afectate zodii



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscop SĂGETĂTOR 2022. Este anul în care puteţi încheia împrumuturile şi datoriile din trecut

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies