Cum ne influențează zodia în alegerea persoanei potrivite

Cum ne influențează zodia în alegerea persoanei potrivite
Cum ne influențează zodia în alegerea persoanei potrivite

Află cum te influențează zodia în alegerea persoanei potrivite, alături de care vei putea clădi o relație de lungă durată.

Personalitatea fiecărui individ este influențată, potrivit astrologilor, de modul în care sunt aliniate planetele în momentul în care se nasc.

Oamenii de știință au contrazis, în repetate rânduri, teoriile astrologilor, însă, de-a lungul timpului, astrologia a intrat în categoria pseudoștiințelor, fiind introdusă în literatură de autori celebri: William Shakespeare, Dante Alighieri, Calderón de la Barca, etc.

Zodia are o influență majoră asupra felului nostru de a fi, asupra temperamentului și comportamentului de zi cu zi.

Berbec 21 martie- 20 aprilie

„Mi-a luat mult să realizez că oamenii puternici nu stau degeaba și așteaptă ca lucrurile să li se întâmple. Ei au avut puterea de a face o schimbare și de a modifica lucrurile. ”- Eleanor Fumeaux Smith.

Specifice pentru zodia berbec sunt curajul, spiritul energic și încrezător și dorința de a schimba lucrurile din jur.

Berbecul  trăiește într-un ritm alert, este plin de energie și adoră activitățile periculoase, pline de adrenalină. Principalul său dușman este rutina.

Berbecul va căuta aceleași trăsături într-un potențial partener, astfel că va face casă bună cu Leii și Săgetătorii.

compatibilitati berbec

Taur 21 aprilie- 21 mai

Nativii din zodia taur au o forță interioară extraordinară, fiind foarte stabili din punct de vedere emoțional.

Taurii sunt capabili să ofere afecțiune și iubire necondiționată, ceea ce înseamnă că nu vor aștepta ceva în schimb.

Aceștia se vor orienta către Fecioare sau Capricorni, întrucât aceste zodii caută stabilitate și sprijin în partenerul de viață, asemenea Taurilor.

Gemeni 22 mai- 21 iunie

„Cea mai frumoasă și mai profundă trăire omenească este misterul.”

- Albert Einstein

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Gemenii sunt greu de înțeles, misterioși, schimbători, genul de persoane dispuse să experimenteze în orice moment, care adoră adrenalina și noutatea. Fidelitatea nu este punctul lor forte.

Sunt sociabili, amuzanți și le place să facă schimb de opinii cu cei din jur.

Astfel că, partenerul ideal trebuie să le fie, înainte de toate, cel mai bun prieten, dispus, în orice moment, să îi însoțească în aventurile lor.

„Poți afla mai multe despre o persoană prin ceea ce spune ea despre ceilalți decât prin ceea ce spun ceilalți despre ea.”- Audrey Hepburn

Citeste si: Bărbatul Berbec îndrăgostit- cum îl recunoști și cum îi păstrezi interesul

Rac 22 iunie- 21 iulie

„Nu merge în fața mea, e posibil să nu te urmez. Nu merge în spatele meu, e posibil să nu cunosc drumul. Mergi alături de mine și devino prietenul meu.”- Albert Camus

Racii sunt înțelepți, dar destul de schimbători, trecând ușor de la o stare la alta. De asemenea, nativii din zodia rac sunt extrem de sensibili, creativi și își doresc un partener stabil, care să le ofere siguranță.

Racii sunt extrem de geloși, de aceea partenerul ideal trebuie să fie dispus să facă anumite compromisuri pentru ca Racul să nu aibă motive de suspiciune. Astfel că, el va găsi sprijinul pe care și-l dorește într-un nativ din zodia Scorpion sau Pești.

Leu 22 iulie - 22 august

„Dragostea ta mă face puternic,  ura ta mă face să fiu de nedorit.” - Cristiano Ronaldo

Leii sunt neînfricați, carismatici, însă nu este recomandat să îi calci pe coadă sau să le trădezi încrederea, întrucât vei avea de suferit.

Indiferent de context, ei își doresc să conducă, să strălucească și să fie tot timpul în centrul atenției, de aceea partenerul de viață trebuie să fie dispus să facă un pas în spate și să îi lase să preia controlul în relație.

Compatibilități: Săgetător, Berbec

Citeste si: 30 de trăsături de caracter ale femeilor din zodia Gemeni. Cum iubesc, de fapt, nativele din Gemeni

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Fecioară 23 august- 22 septembrie

Fecioarele sunt perfecționiste, atente la

detalii, ambițioase și extrem de oneste.

Le place să ajute, să se dedice total partenerilor și încearcă adesea să rezolve problemele tuturor celor din jur.

Fecioara va căuta stabilitate și sprijin în partener și, odată vrăjită, cu greu se va desprinde de el.

Compatibilități: Taur, Capricorn

compatibilitati fecioara

Citeste si: Care sunt semnele zodiacale care stau sub cele 4 elemente: apă, aer, pământ și foc

Balanță 23 septembrie- 22 octombrie

Balanțele sunt naturale, fermecătoare, au capacitatea de a se face ușor plăcute de cei din jur. Uneori pot fi indecise, însă nu se poate spune că trec ușor de la o stare la alta.

Nativii din zodia Balanță sunt dispuși să facă orice pentru ca dreptatea și adevărul să iasă la suprafață și de aceea, vor căuta un partener onest, care să le spună verde în față adevărul, fără menajamente.

Compatibilități: Vărsător, Gemeni

compatibilitati balanta



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies