CITEȘTE: Ce înseamnă când visezi lanț de aur cu cruce

Ce înseamnă când visezi lanț de aur cu cruce
Ce înseamnă când visezi lanț de aur cu cruce, potrivit dictionarului de vise

Vezi mai jos ce semnificații are aurul, dar și ce înseamnă când visezi lanț de aur cu cruce.

Din bătrâni se știe că aurul este un semn bun în vis și că nu trebuie să își faci prea multe griji. Iată mai jos ce înseamnă când visezi lanț de aur cu cruce.

Aurul înglobează o mulțime de semnificații, precum viața, vitalitate, flexibilitate, sănătate, bogăție. prosperitate, vortute, înțelepciune, puritate, perfecțiune, divinitate și chiar nemurire.

Ce înseamnă când visezi lanț de aur cu cruce

Încă de la descoperirea aurului, acesta a devenit nelispit din toate civilizațiile lumii, care l-au folosit pentru podoabe, pentru monezi și pentru a înfrumuseța locuința.

În Egiptul antic, aurul era considerat carnea zeităţilor, exista un Horus al aurului şi o zeiţă Nubt (de la "nub," adică "aur") care era identificată cu Hathor.

În mitologia grecească apare aurul în legenda lui Iason și a lânii de aur.

Lâna de aur semnifica în mitologia greacă simbolul bogățiilor din țările răsăritene, pe care elinii le-au râvnit mult, întotdeauna.

În tradiția ebraică, aurul este un simbol al divinului sau luminii celeste, a gloriei lui Dumnezeu.

Ani întregi, mulți oameni au încercat să transforme alte alimente în aur, deveniți cunoscuți ca alchimiști.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În Biblie, vițelul de aur era un simbol al idolatriei și a rebeliunii împotriva lui Dumnezeu. În cartea Genezei aflăm că Avraam era bogat în aur și argint, iar Moise l-a îndrumat să acopere locul sfânt al chivotului legii cu aur pur. Unul dintre magii veniți la nașterea lui Iisus Hristos i-a dăruit aur, în timp ce ceilalți doi i-au dat smirnă și tămâie.

De asemenea, aurul are conotații pozitive în timp, fiind prezent la celebrarea căsătoriei când mirii poartă o verighetă din aur sau la aniversarea celor 50 de ani de căsătorie.

Se spune că este important să îți amintești cât mai multe detalii, deoarece doar astfel poți descifra visul mai ușor.

Ce înseamnă când visezi aur

Lanțul de aur în vis curat, strălucitor și întreg prevestește o viață prosperă și strălucitoare. În schimb, un lanț de aur închis la culoare, fără strălucire sau rupt anunță că norocul se îndepărteză de tine, că afacerile devin instabile și că pot exista eșecuri mari la locul de muncă ori în relația cu membrii familiei.

Lantisor in vis
Lantisor in vis semnificatii[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: DESCOPERĂ: Ce înseamnă când visezi că te afli în cimitir

Atunci când visezi un lanț de aur la gâtul altcuiva, se spune poți pierde un lucru în viitorul apropiat, poți să îți pierzi bagajele într-o călătorie sau chiar mașina. Orice vis este văzut ca un avertisment. Specialiștii în vise spun că după ce ai un asemenea vis este bine să dai cuiva de pomană bani sau alimente.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Când visezi că primești bijuterii de aur, acest lucru prevestește căsătoria cu o persoană bogată.

Citeste si: SEMN RĂU: Ce înseamnă când te visezi mireasă. Cum poți interpreta visul

Ce înseamnă când visezi aur și argint

Dacă visezi inel au o verighetă de aur în vis, acesta este un semn al unei căsnicii de durată.

Ce inseamna cand visezi aur
Ce inseamna cand visezi aur, potrivit dictionarului de vise[Sursa foto: PixaBay]

Moneda de aur în vis semnifică succes și avere, dar când visezi că numeri monezi în vis înseamnă că este o perioadă plină de lipsuri.

Crucea de aur din vis semnifică faptul că vei fi vorbit de bine de către persoanele din jur.

Dacă visezi că îngropi aur, se spune că încerci să ascunzi ceva despre tine. Însă, dacă visezi că găsești aur, atunci acest lucru nu are de-a face cu îmbogățirea, așa că nu îți face speranțe prea mari. 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce înseamnă când visezi păduchi. Visele în care apar paduchi prevestesc bunăstare, bogăție și mulți bani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies