Ce inseamna daca te-ai nascut intre zodii? Schimbarile sunt uriase!

Ce inseamna daca te-ai nascut intre zodii? Schimbarile sunt uriase!
Ce inseamna daca te-ai nascut intre zodii? Schimbarile sunt uriase!

Influenta planetelor este mult mai puternica atunci cand esti nascuta spre finalul unei zodii si aproape de inceputul alteia.

Taur-Gemeni (17-23 mai)

Cei născuţi între aceste două semne sunt puternici din punct de vedere fizic şi au şi o minte agilă, fapt ce îi face stabili şi determinaţi, dar şi isteţi şi comunicativi.

Gemeni-Rac (17-23 iunie)

Dacă eşti născută între Taur şi Gemeni, atunci viaţa ta va fi o sursă de inspiraţie pentru ceilalţi.

Grijulie şi devotată, eşti cunoscută pentru bunătatea ta şi pentru modul în care îţi găseşti inspiraţie chiar şi în cele mai banale lucruri.

Rac-Leu (19-25 iulie)

Te afli între două extreme, iar acest lucru creează mereu confuzii în viaţa ta. Aceste două semne opuse vor crea nevoia de o disciplină suplimentară. Eşti născută într-un mix conflictual de apă şi foc. 

Citeste continuarea pe pagina 2 >>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Acestea sunt cele mai infidele zodii de femei si de barbatii! Sunt marii tradatori ai zodiacului!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies