Ce înseamnă, de fapt, o relație armonioasă? Cum se desfășoară legea atracției

Ce înseamnă, de fapt, o relație armonioasă? Cum se desfășoară legea atracției
Ce înseamnă, de fapt, o relație armonioasă? Cum se desfășoară legea atracției

Viața de zi cu este deja haotică și vine cu o mulțime de probleme. De aceea, este esențial ca relația de cuplu să fie armonioasă, fiind bazată pe înțelegere, iubire și respect. Cu toate acestea, există o mulțime de persoane care stau în relații nefericite, ce nu le aduc împlinire și bucurie.

În cadrul unei emisiuni, lifecoach-ul Cerasela Rogen a explicat ce înseamnă o relație armonioasă, dar și cum funcționează legea atracției, atunci când ne căutăm un partener de viață.

Cât de importantă este armonia în relație

Ce înseamnă, de fapt, o relație armonioasă? Cum se desfășoară legea atracției[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Iubirea este esențială pentru sănatate

O viață fericită are nevoie de relații pline de armonie.

Chiar dacă este imposibil să nu existe certuri, este important ca momentele bune să fie mai dese decât cele rele. De asemenea, lifecoach-ul a explicat că este esențial să fim exact cine vrem să fim într-o relație și să nu încercăm să îi schimbăm felul de a fi celeilalte persoane.

„Verificați dacă ați lăsat așteptările deoparte și partenerul a lăsat așteptările deoparte. Odată ce l-am ales pe partener, nu încerc să îl controlez cum să fie, ci îi permit să se bucure de cine este, exact așa cum este și îmi permit și eu să

fiu cine sunt, fără să fiu controlat.”, a povestit specialistul.

Ce este legea atracției?

legea atractiei
Ce este legea atracției [Sursa foto: Freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Sfaturi pentru e evita infidelitatea. Ce trebuie să știe femeile despre problemele de cuplu

Legea atracției este acea situație în care ne gândim la o anumită situație și fix asta atragem. Concret, dacă o persoană se gândește încontinuu la trădare și înșelat, va atrage un partener care se va comporta în acest fel.

„Am văzut de multe ori legea atracției. Pe ce frecvență ești, aia atragi. Dacă nu schimbi frecvența, vei fi mereu pe același drum. Dacă ieși dintr-o relație și nu lucrezi cu tine, nu poți să atragi decât același lucru.

În momentul în care tu te consideri o victimă, vei atrage mereu în frecvența aia, un agresor, cel care te înșală.”, a declarat Cerasela Rogen.

Cum ne dăm seama dacă suntem în relația potrivită

Ce înseamnă, de fapt, o relație armonioasă? Cum se desfășoară legea atracției[Sursa foto: Freepik]

Din nefericire, există multe persoane care se complac situației și rămân într-o relație monotonă sau chiar toxică. Specialistul a explicat că este esențial să reflectăm asupra relației în care ne aflăm, pentru a descoperi dacă suntem alături de persoana potrivită nouă.

Citește și: Alexandra încă se gândește la Patrick, după împăcarea cu Gagea! Cine a dat-o de gol și cum s-a apărat concurenta în fața celorlalți- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„85% din relații sunt abuzive și vorbim de abuziv emoțional, spiritual, mental.

În primul rând, trebuie să recunoaștem când suntem într-o relație abuzivă, pentru că de cele mai multe ori venim de acasă abuzați emoțional, cu bagajul emoțional greșit și nu recunoști. Când noi nu ne valorizăm pe noi, nu avem un dialog interior, oricine ne abuzează sau părăsește, vom cădea pe ciment, pentru că relația cu noi nu este bună .”, a precizat specialistul.

Este foarte important să fim sinceri cu propria persoană și să acționăm dacă este cazul. În ultima perioadă, s-a pus tot mai mult accent pe sănătatea emoțională și psihică.

De aceea, avem nevoie de curaj și respect față de sine, pentru a lăsa în urmă relațiile care nu ne aduc fericire. O relație de iubire ar trebui să ne stimuleze să fim mai buni, să ne facă să ne simțim extraordinar și să fim liniștiți.

„Nouă ne e frică să nu suferim, de asta rămânem într-o zonă de confort în relație. Ca să ieșim trebuie să te gândești că plătești un bilet de 90 de zile de disconfort pentru 50 de ani de fericire. Ar trebui să ne verificăm starea noastră de bine, cât de bine mă simt în pielea mea, cât de mult fac lucruri în arcul unei ore. Ce scoate din mine iubitul meu? Mă face să mă simt extraordinară, mă face mai bună, mă susține? Înseamnă că sunt unde trebuie. Simt că nu sunt unde trebuie, că nu arăt bine, mă face să mă simt prost, este clar că nu e ok.”, a mărturisit lifecoach-ul.

armonia in relatia de cuplu
Totul despre armonia în relația de cuplu [Sursa foto: Pexels.com]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum se pot gestiona conflictele în cuplu. Există cupluri care nu se ceartă?

Vedetele din România care cheltuiesc foarte mulți bani pe pantofi. IREAL cum arată dressingurile lor!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies