Ce înseamnă karma unui om. Cum plătești datoriile karmice

ce inseamna karma unui om
Ce înseamnă karma unui om. Cum plătești datoriile karmice

Majoritatea persoanelor consideră karma ca fiind un semn rău, însă nu întotdeauna este valabil acest lucru. Știați cum vă puteți plăti datoriile karmice?

Aflați din rândurile următoare ce înseamnă mai exact karma unui om, dar și care sunt semnele care vă pot arăta că aveți datorii mari la Univers. În plus, descoperiți și ce semnifică cifrele datoriei karmice.

 

Ce înseamnă karma unui om

Majoritatea persoanelor cunosc termenul de karma ca fiind o acțiune care nu rămâne fără o urmare.

Puțini știu însă că acest termen este un concept filosofic-religios. Budiștii sunt cei care consideră că această acțiune poate avea o urmare, inclusiv în viața viitoare, nu neapărat în această viață.

Termenul de „ karma ” se poate traduce din limba sanscrită, ca fiind o acțiune. Cu toate acestea, conceptul nu trebuie să fie neapărat unul negativ și trebuie să fie cunoscut faptul că este diferit de ideea păcatului.

Pentru a-i găsi un sinonim al acestui termen, poate să fie asemănat cu legea firii.

Potrivit doctrinei budiste, karma nu s-ar aplica unui om în mod absolut, pentru că ea nu este nici destin, nici predestinare și nici nu este impusă de către o putere. Orice persoană are posibilitatea de a-și schimba cursul karmei, într-o oarecare măsură, totul depinzând de munca spirituală.

Există chiar și un mesaj adus de către filosofia budistă, prin teoria karmei și anume: „dezvoltă-ți o inimă bună, care vrea să îi ajute pe ceilalți și care acționează

pentru a-i ajuta”. Pe scurt, ar trebui să lucrezi pentru a te elibera din tendințele karmice ale vieții trecute și pentru a cultiva noi obiceiuri. Aceste noi obiceiuri fac referire la un nou mod de a gândi, simți, acționa, cu totul o nouă viață. Dacă veți practica bunătate, universul vă va răsplăti cu bunătate.

semne care iti arata ca ai datorii mari la univers

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop de weekend 12- 13 februarie 2022. O zodie trebuie să-și crească încrederea în sine

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

Semne care îți arată că ai datorii mari la Univers

Este posibil să nu puteți elimina complet datoriile pe care le aveți la Univers, în timpul vieții pe care o trăiți. Cu toate acestea, pentru a plăti datoriile, puteți doar să lucrați pentru a plăti datoriile, astfel, aducându-vă un viitor mai bun în următoarea viață.

Se spune că aproape fiecare persoană în parte are anumite datorii karmice pe care trebuie să le plătească Universului, însă datoria și consecințele pe care le plătim, pot varia destul de mult. Printre primele semne care arată că aveți o datorie karmică se numără și următoarele:

  • nu puteți scăpa de aspectele negative din viața voastră (necazurile financiare, dependența de anumite lucruri sau chiar depresia)
  • relațiile cu oamenii din jurul vostru sunt destul de dificile. Simțiți că multe dintre acestea sunt deja distruse și nu mai puteți face nimic pentru a le salva
  • vă confruntați cu multe probleme și sunteți mai mereu agitată
  • vă este greu să vă găsiți liniștea interioară
  • vă luptați cu o depresie severă

karma wikipedia

Citeste si: Cine este SENSY. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

 

Ce semnifică cifrele datoriei karmice

Numărul 13- suferințe nemeritate

Cifra 13 a datoriei karmice are legătură cu suferință pe care ați provocat-o în alte vieți, unei persoane care nu o merita.

Acesta este un semn de împovărare morală care se îndreaptă în special către alte persoane, de abuz psihologic dar și care indica irosirea unor oportunități care s-au ivit de-a lungul destinului, în vieți trecute. De asemenea, poate să fie vorba și de talente sau abilități personale. Deși ați avut tendința de a vă atașa prea mult de visele din viața trecută, acum va trebui să învățați să vă conduceți singur viața.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Numărul 14- autodistructiv

Cifra 14 a datoriei karmice ține de experiența și de datoriile karmice care au legătură cu o moștenire grea, de negativitate mare, care v-a împiedicat evoluția. Se spune că ați încălcat libertățile altor persoane pentru a vă alimenta orgoliile și totodată, pentru a vă satisface libertatea. Această cifră poate arăta totodată și faptul că ați fost lipsit de milă în trecut sau că ați făcut greșeli care au devenit autodistructive. Va trebui să vă deschideți mai mult inima și să restabiliți echilibrul din viața prezentă.

ce semnifica cifrele datoriei karmice

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 19- 25 septembrie! Ce schimbări aduce echinocţiul de toamă

Numărul 16- egocentrism

Cifra 16 a datoriei karmice ține de superioritatea manifestată, dar și a satisfacerii propriului ego. În viețile trecute, se spune că ați desconsiderat oamenii din jurul vostru, pentru că îi considerați ca fiind inferiori și v-ați ascuns incorectitudinea morală a deciziilor pe care le-ați luat. În anumite cazuri, această cifră poate să fie indicată și de relațiile de iubire interzise pe care le-ați provocat în jurul vostru, cu durere și suferință.

Numărul 19- putere necontrolată

Cifra 19 a datoriei karmice este legată de abuzul de forță și putere. Se spune că ai rănit oameni și ai abuzat de violență. Într-una dintre viețile trecute, ai acționat doar în propriul interes și i-ai desconsiderat persoanele din jurul tău. Violența psihică nu este exclusă. Cel mai bine ar fi să îți iubești și îngrijești mai mult familia. Învață să fii recunoscător, să mulțumești pentru cele primite și să-ți petreci viața cât mai bine cu putință.

cum platesti datorii karmice

Citeste si: Ce înseamnă când visezi ȘERPI. Care este semnificația visului



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Madonna și Ahlamalik Williams s-au despărțit după patru ani: „Când cineva nu este potrivit pentru tine”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies