Ce înseamnă pentru ZODIA ta EVENIMENTUL din weekend? SUPERLUNA PLINĂ în Rac va COINCIDE cu solstițiul de iarnă! MESAJ IMPORTANT! SE ÎNTÂMPLĂ o dată la 19 ani!

Ce înseamnă pentru ZODIA ta EVENIMENTUL din weekend? SUPERLUNA PLINĂ în Rac va COINCIDE cu solstițiul de iarnă! MESAJ IMPORTANT! SE ÎNTÂMPLĂ o dată la 19 ani!
Ce înseamnă pentru ZODIA ta EVENIMENTUL din weekend? SUPERLUNA PLINĂ în Rac va COINCIDE cu solstițiul de iarnă! MESAJ IMPORTANT! SE ÎNTÂMPLĂ o dată la 19 ani!

Încă din anul 1793 când au început să fie monitorizate evenimentele astrale și schimbările de sezon, Luna a fost plină exact când a avut loc solistitiul de iarnă doar de 10 ori în emisfera nordică.

Acum, in decembrie 2018, Luna plina in Rac are loc o data cu solstitiul de iarna, deci exista o semnificatie puternica pe care trebuie sa o stim! Desi Luna plina de decembrie, supranumita si SuperLuna plina, va fi vizibila in noaptea solstitiului vineri 21 decembrie, Luna plina este declarata oficiala a doua zi, pe 22 decembrie.

Insa, pentru toti oamenii care se uita pe cer in noaptea solstitului, respectiv vineri spre sambata, Cerul ne ofera un spectacol superb prin stralucirea Lunii pline asupra iernii instalate.

Lumina va parea electrizata si, in caz ca cerul este senin, aproape ca nu va fi nevoie de lumina suplimentara de felinare!

Pregateste-te pentru clipe unice: Luna plina in Rac, ultima a anului 2018, aduce revelatii mari emotionale, dar si promisiunea pentru progres si transformare personala!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce inseamna aceasta suprapunere?

Raritatea unei Luni pline de solstitiul de iarna – ce are loc, in medie, o data la 19 ani – reintareste rolul Lunii asupra istoriei oamenilor. Combinatia acestor forte astronomice ne genereaza, cu siguranta, o influenta de netrecut cu vederea.

Solstitiul de iarna este timpul de a lua cunostinta (dar a nu ramane blocat) de trecut, de traditii si de structuri (adica Capricornul in care are loc).

Capricornul este semnul ambitiei rabdatoare, a urcusului lent dar sigur spre realizare. Dar Luna plina este in Rac, deci tema acestei combinatii este: cum se reflecta in viata ta interna definitiile externe despre succes? Cum sunt implinite adevaratele tale nevoi? Cum ai grija de nevoile tale? Cum urci spre siguranta si securitatea care functioneaza pentru tine?

Ceea ce se termina acum sau incepe acum va necesita o munca de depus (Capricorn= munca) pentru a te alinia cu ceea ce ai nevoie cu adevarat (Rac).

Nu este usor sa realizam asta, date fiind vechile programari din trecut si din regulile societatii, dar vom reusi.

Aceasta Luna plina nu are niciun aspect astral cu alte planete, deci energia sa este destul de pura iar emotiile rezultate (Rac= multe emotii) vor fi la maxim.

Fii pregatit pentru schimbari majore de dispozitie si pentru nostalgii.

Fii foarte atent la ceea ce simti – daca simti ceva, inseamna ca este valabil pentru tine (nu lasa pe altii sa iti spuna ca esti prea nu stiu cum…).

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies