Ce le transmite Damian Drăghici celor care îi comentează pe rețelele de socializare, după ce a ieșit în stradă să cânte. “Dumnezeu să te binecuvânteze, lumină îți doresc, atât.”

Ce le transmite Damian Drăghici celor care îi comentează pe rețelele de socializare, după ce a ieșit în stradă să cânte. “Dumnezeu să te binecuvânteze, lumină îți doresc, atât.”
Ce le transmite Damian Drăghici celor care îi comentează pe rețelele de socializare, după ce a ieșit în stradă să cânte. “Dumnezeu să te binecuvânteze, lumină îți doresc, atât.”

Mesajul pe care Damian Drăghici îl are pentru cei care îi comentează cariera.

Damian Drăghici, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țară, face spectacol de fiecare dată când își face apariția pe micile ecrane sau pe scenă, iar în ultima perioadă a început să facă show chiar și pe stradă. Invitat în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici, artistul a vorbit și despre ce comentarii a găsit pe rețele de socializare după ce a ieșit cu trupa pe stradă pentru a încânta oamenii. 

“Te uiți pe Facebook. Și am ieșit în Piața Victoriei, o mulțime de oameni care au dansat cu noi. Eu, personal, cu toată sinceritatea, nu am avut timp, la tine dacă văd ceva mișto, îți scriu, dar nu am timp să scriu mesaje lungi. Dar nu înțeleg cum poate să stea unul să scrie atât mesajul de mare și corect gramatical, că mi-e trebuie să-mi repare fetele, și cât să stai să scrii tu atâta mesaj.”,

a spus Damian Drăghici.

Ce le transmite Damian Drăghici celor care îl judecă

Citește și: Damian Drăghici, un alt om de când s-a născut fiul său! Artistul a renunțat la toate viciile: „Mănânc ciocolată neagră de 99%. Celelalte nu le mai ating deloc. 0 băutură, 0 țigări, 0 cafea.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Damian Drăghici
Damian Drăghici[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum ține Damian Drăghici postul Paștelui. Artistul a explicat procesul drastic pe care îl urmează „Primele 3 zile fără nimic, apă sau mâncare.”

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Artistul spune că nu șterge niciodată comentariile, deoarece alți urmăritori ajung să se ia de cei care spun lucruri urâte și nu înțelege cum poate să își facă cineva timp doar pentru a lăsa mesaje întregi urâte la adresa altor persoane. În ciuda lucrurilor spuse, acesta nu le transmite decât binecuvântare și luminare și chiar mulțumește tuturor celor care îl judecă. Damian Drăghici rămâne printre preferințele publicului atunci când vine vorba de spectacole sau evenimente private și este cunoscut și din show-urile de televiziune. 

“Mii de share-uri și comentarii: “Bravo, ați ieșit pe stradă”, iar după găsești 5-6, săracii, e problema lor, nu e problema mea, nu mă deranjează, eu le las acum, știi de ce le las? Pentru ca se iau alții de ei, nu trebuie să mă iau de el. “Uite șatra, să vă duceți înapoi în India” și mă uit, oare ce-o fi în sufletul omului acela, săracul, de vede doar rău, doar negriciune? Singurul lucru pe care pot să spun “Dumnezeu să te binecuvânteze, lumină îți doresc, atât, nimic altceva.”
Așa că, dacă mă judecă cineva, mulțumesc, judecă-mă!”,
a mai spus Damian Drăghici.

Damian Drăghici
Damian Drăghici[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Damian Drăghici, abandonat de mamă! Artistul a crezut mult timp că bunica lui este mama sa: „Mă cunosc cu mama, suntem într-o relație ok, dar simt dragostea aia mare pentru bunica.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies