Ce lucru neștiut a dezvăluit Ileana Sterp despre ea și ce face tânăra atunci când nu este activă în mediul online. “Un mic secret.”

Ce lucru neștiut a dezvăluit Ileana Sterp despre ea și ce face tânăra atunci când nu este activă în mediul online. “Un mic secret.”
Ce lucru neștiut a dezvăluit Ileana Sterp despre ea și ce face tânăra atunci când nu este activă în mediul online. “Un mic secret.”

Ileana Sterp a ținut să fie sinceră cu urmăritorii ei și a hotărât să vorbească despre câteva lucruri pe care le-a ținut departe de mediul online.

Ileana Sterp este mereu activă în mediul online, iar acolo reușește să păstreze o întreagă comunitate care să o urmărească cu drag pentru sinceritatea și naturalețea de care dă dovadă. Atunci când nu este pe rețelele de socializare, aceasta petrece timp cu familia și are numeroase obiective pe care le are de dus până la capăt.

În cadrul unei postări pe rețele de socializare, tânăra a ținut să împărtășească un anumit aspect cu urmăritorii ei, pe care nu l-a mai dezvăluit până acum.

Astfel, în timp ce se afla în mașină, aceasta a recunoscut că atunci când este nervoasă, își roade cuticula de la unghii și nu poate să scape de acest tic nervos. 

“Un mic secret despre mine. Atunci când sunt stresată, îmi rod cuticula cu dinții, nu contează că am buzele făcute. Este un obicei foarte vechi și prost în același timp de care m-am tot străduit să scap, dar fără succes.

Sunt curioasă dacă aveți obiceiul acesta sau dacă l-ați avut, cum ați scăpat de el?”, a spus Ileana într-o postare.

Ce face Ileana Sterp atunci când nu este activă pe rețelele de socializare

Citește și: Ileana Sterp a povestit despre cum a fost la târg! Nu au avut timp nici măcar de o pauză: “Nu mai pot, sunt leșinată. A fost o zi nebună!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ileana Sterp dorește să clarifice anumite aspecte pentru cei care nu au înțeles rostul anumitor postări din online. „Eu sunt omul păcii și nu voi sta niciodată cu răutate în suflet.”

Într-un alt videoclip postat online, Ileana Sterp a mărturisit ce face atunci când este activă pe rețelele de socializare, iar aceasta își ocupă timpul cu numeroase activități.

În ultima săptămână, tânăra a mers cu familia la salină, în special pentru copiii ei. 

Citește și: Unde au plecat Culiță Sterp și Daniela Iliescu, în plin scandal cu familia artistului. Ce au făcut imediat după cununia civilă a lui Iancu- kanald.ro

Citește și: Trecerea la ora de iarnă 2024: Cum, când și de ce se schimbă ora în România?- stirilekanald.ro

„Mi-e dor să mai vorbesc cu voi, să vedem ce mai facem, cum e viața noastră. Dar așa multe lucruri am pe cap în ultima vreme și sper să le duc la capăt. Mergem din nou la salină, merg cu cei mici și cu soacra mea. Este a patra zi, dar nu consecutiv, am făcut pauză de două zile, ieri am fost, astăzi mergem iar. Ne dorim să mergem toată săptămâna aceasta.

O avem aproape de noi. Pentru cine e din Sebeș, din Alba, să știți că avem salină la Rehau. Și am aflat de ea de curând. Merg pentru copii.”, a mai spus Ileana Sterp într-un videoclip pe rețelele de socializare.

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ileana Sterp dorește să clarifice anumite aspecte pentru cei care nu au înțeles rostul anumitor postări din online. „Eu sunt omul păcii și nu voi sta niciodată cu răutate în suflet.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Cum comentează Raluca Pastramă imaginile indecente pe care le-a dezvăluit Pepe: "Și-a arătat adevărata lui față și adevăratul lui scop și interes"

Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern

Kiprianos a mărturisit că aștepta o fată ca Elena în „Casa iubirii”: „Îmi plac blondele”. Tânărul pare nerăbdător să o cunoască: „Ne-am potrivi?”

Mesajul cutremurător al lui David înainte să se arunce de la etaj, după ce s-a despărțit de iubită


Cookies