Ileana Sterp a povestit despre cum a fost la târg! Nu au avut timp nici măcar de o pauză: “Nu mai pot, sunt leșinată. A fost o zi nebună!”

Ileana Sterp a povestit despre cum a fost la târg! Nu au avut timp nici măcar de o pauză:  “Nu mai pot, sunt leșinată. A fost o zi nebună!”
Ileana Sterp a povestit despre cum a fost la târg! Nu au avut timp nici măcar de o pauză: “Nu mai pot, sunt leșinată. A fost o zi nebună!”

Ileana Sterp, Geta și mama lor au fost împreună la târg, pentru a vinde bunătăți de toate felurile.

În urmă cu doar câteva zile, Geta Sterp a publicat pe contul său de TikTok, un filmuleț în care pregătea nenumărate bunătăți pentru târgul la care urma să meargă, târg pe care l-a și anunțat. Astfel, pe întreaga durată a zilelor de weekend, atât Geta Sterp, cât și Ileana și mama lor, au mers împreună la târgul din Negreni, despre care a povestit Ileana Sterp pe contul său de Youtube, în urmă cu doar câteva ore.

Ileana Sterp a povestit despre cum a fost la târg

Citește și: Ce vârstă are, de fapt, mama Geta. "Stai liniștit că ăla e noroc! Eu de-abia acum încep să încărunțesc!”

geta sterp
Ileana Sterp a povestit despre cum a fost la târg![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Vacanță cu peripeții pentru Culiță Sterp și soția lui! Ce s-a întâmplat cu cei doi? "V-am zis că avem o problemă, acum vă las pe voi să ghiciți!”

În urmă cu doar câteva ore, Ileana Sterp a postat pe canalul său de Youtube, un filmuleț în care a filmat tot parcursul său la târg, și a și povestit despre experiența pe care a avut-o alături de Geta și mama lor. Acestea au muncit din greu și nu au avut timp nici măcar de o pauză, doar Geta a mai stat din când în când, dat fiind faptul că este însărcinată.

Cu toate acestea, oamenii de la târg s-au bucurat să le vadă.

A fost o zi nebună, n-am avut nici măcar o pauză de un minut și nu exagerez…Geta… a mai avut pauze, pentru că e normal. ”, a spus Ileana Sterp. “ Lenuța a lucrat cel mai mult, a lucrat cât trei persoane, n-o băut, n-o mâncat, numai a lucrat, scumpa de ea! ”,

a completat mama Geta. “ Nu mai pot și mi-e și frig acum, m-a luat un frig, că e foarte frig, dar ne-a ajutat Dumnezeu. Au venit foarte mulți oameni la noi, asta ne-a bucurat foarte mult. A venit un domn și a zis că noi îi facem ziua mai faină, în fiecare zi și că-i aducem fericire. Doamne… așa m-a emoționat!”, a adăugat, epuizată, sora lui Culiță Sterp.

Citește și: VIDEO| „Taci din gura aia!” Conflict aprig între Antoni și Moldo! Lacrimile lui Criss l-au făcut Moldo să explodeze- kanald.ro

Citește și: "E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere- stirilekanald.ro

La final de târg, Geta și Ileana Sterp au terminat cu succes treaba, și chiar au reușit să și vândă tot ce au dus acolo, fiind foarte mulțumite, dar în același timp, foarte obosite.

Gata, am terminat, mergem spre mașină! Nu mai poți scumpa, așa-i? ”, a întrebat-o Ileana Sterp pe sora sa, Geta. “ Nu mai pot, sunt leșinată! Așa târg… în viața mea n-am văzut! E cel mai mare târg din Europa de vechituri .”,

a răspuns aceasta, totuși mulțumită de treaba făcută.  “ Dar a trecut cu bine, ne-a ajutat Dumnezeu, am terminat și toată marfa și gata! ”, a încheiat Ileana.

mama geta
Ileana Sterp a povestit despre cum a fost la târg![Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Vacanță cu peripeții pentru Culiță Sterp și soția lui! Ce s-a întâmplat cu cei doi? "V-am zis că avem o problemă, acum vă las pe voi să ghiciți!”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Culiță Sterp, șocat de prețul plătit la parcarea din Aeroportul Otopeni: "Doamne ferește! Iar am făcut-o de oaie."

Ileana Sterp a povestit despre cum a fost la târg! Nu au avut timp nici măcar de o pauză: “Nu mai pot, sunt leșinată. A fost o zi nebună!”

VIDEO | „Taci din gura aia!” Conflict aprig între Antoni și Moldo! Lacrimile lui Criss l-au făcut Moldo să explodeze

Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...


Cookies