Ce mănâncă Jean de la Craiova într-o zi? “Când eram mic, mâncam și de pe jos. Vreau să mă subțiez”

Ce mănâncă Jean de la Craiova într-o zi? “Când eram mic, mâncam și de pe jos. Vreau să mă subțiez”
Ce mănâncă Jean de la Craiova într-o zi? “Când eram mic, mâncam și de pe jos. Vreau să mă subțiez”

Jean de la Craiova a vorbit despre ce anume mănâncă într-o zi și cum își dorește să se mențină în formă.

Jean de la Craiova, cunoscutul și îndrăgitul artist, are o carieră de succes și este mereu în lumina reflectoarelor. Cum un muzician trebuie să aibă grijă de fiecare dată la felul în care arată și cum se prezintă în fața publicului, artistul a vorbit, în cadrul Un podcast MISTO by Bursucu, despre cum arată o zi din viața lui și ce anume mănâncă. Artistul a povestit și mai multe întâmplări din școala generală, pe care a făcut-o cu Adriana Bahmuteanu, iar atunci îi fura sendvișurile din ghiozdan.

Acesta mănâncă dimineața ovăz, la prânz o banană, iar atunci când mănâncă anumite tipuri de alimente, are grijă să facă totul cu măsură. Jean a mărturisit că mănâncă foarte rar carne și că i se pare foarte bun meniul pe care și l-a făcut deja.  “Am un altfel de meniu. Ovăz. E mișto. Vreau să mă subțiez, să mă fac un fel de creion. Atunci mă apuc de carne (nr.
după 500 de ani). Ba da mănânc, dar rar. La prânz mănânc o banană. Mai mănânc, dar nu așa. Când eram mic, mâncam și de pe jos. Mai furam mâncarea din ghiozdanul lui Bahmuțeanu, că venea cu sendvișuri. Am făcut generala împreună. Avea niște sendvișuri frumoase, cu două felii de pâine, ce risipă. Nu punea pe una, îi punea parizer. Erau frumoase, nu era toast atunci.”
, a spus Jean de la Craiova.

Cum se descurcă Jean de la Craiova în bucătărie

Citește și: Jean de la Craiova, despre anii în care ispitele au intrat în viața lui. Cine i-a fost alături în momentele în care s-a aruncat în brațele altei femei. “A stat și m-a ținut, a tras de mine.”

Jean de la Craiova
Jean de la Craiova[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Jean de la Craiova a dezvăluit de ce nu și-a îndrumat copiii către cântat! „Dacă te apuci de meseria asta, ori ești, ori nu ești. Să te prefaci, nu, că e greu. Adică îi încurci pe alții.”

Jean de la Craiova a povestit, acum ceva timp, în cadrul unui alt interviu, despre cum se descurcă el în bucătărie, mai ales că a participat și la un show culinar.

Acesta spune că are momente în care chiar își dorește să-și surprindă soția, chiar dacă de multe ori atunci când intră în bucătărie nu știe exact cum să reacționeze. Se amuză mereu de cele întâmplate, iar atunci când nu îi iese totul cum și-ar dori, îi oferă soției sale locul la gătit.

Citește și: VIDEO| Criss este noua concurentă care a intrat în „Casa iubirii”! Cine este băiatul care i-a atras atenția- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Jean de la Craiova
Jean de la Craiova[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Jean de la Craiova, mărturisiri neștiute despre familia lui. Artistul a povestit despre copilăria sa „Am luat exact ce trebuie.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionarele din țară! Ce perioadă nu se ia în calcul la stabilirea pensiei

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Șevval sare în ajutorul familiei Eren

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies