S-a gândit vreodată Jean de la Craiova să dea examenul de Bacalaureat? Ce spune artistul despre această etapă din viață. “Ai carte, ai parte. Nu ai carte, ai două părți.”

S-a gândit vreodată Jean de la Craiova să dea examenul de Bacalaureat? Ce spune artistul despre această etapă din viață. “Ai carte, ai parte. Nu ai carte, ai două părți.”
S-a gândit vreodată Jean de la Craiova să dea examenul de Bacalaureat? Ce spune artistul despre această etapă din viață. “Ai carte, ai parte. Nu ai carte, ai două părți.”

Jean de la Craiova a vorbit despre examenul de Bacalaureat și dacă s-a gândit vreodată să îl susțină.

Jean de la Craiova, îndrăgitul și cunoscutul artist, are o carieră de succes și este de câteva decenii În lumina reflectoarelor. Talentul său l-a făcut cunoscut și i-a adus apreciere, astfel că în prezent este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști, care nu ezită să răspundă afirmativ atunci când este chemat în cadrul emisiunilor sau la evenimentele private. Pe lângă muzică, așa cum chiar el a povestit în cadrul unui interviu, Jean de la Craiova are și o afacere de familie, din care își dorește ca atunci când nu mai poate să cânte, să aibă un venit.

S-a gândit vreodată Jean de la Craiova să susțină examenul de Bacalaureat?

Citește și: Jean de la Craiova, despre anii în care ispitele au intrat în viața lui. Cine i-a fost alături în momentele în care s-a aruncat în brațele altei femei. “A stat și m-a ținut, a tras de mine.”

Jean de la Craiova
Jean de la Craiova[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Jean de la Craiova a vorbit despre prima întâlnire a sa cu soacra: „Mi-am luat placa de la Electrecord și am bătut la ușă. I-am zis că vin de la Electrecord!”

Invitat în cadrul Un podcast MISTO by Bursucu, acesta a vorbit despre examenul de Bacalaureat și dacă s-a gândit vreodată să îl susțină. S-a gândit că nu are nevoie de aceste examen, decât dacă ar vrea să facă o facultate, un masterat sau un doctorat.

În momentul în care a început să cânte, trebuia să lucreze, deoarece pe timpul lui Ceaușescu nu te lăsa să faci asta dacă nu aveai serviciu. Artistul a mai spus că la acele timpuri te lua de pe stradă și îți dădea serviciu și casă, iar în zilele noastre se întâmpla total opusul, astfel că poți să rămâi fără amândouă foarte ușor. Jean de la Craiova nu simte lipsa acestui examen, iar în cariera sa a reușit să exceleze fără să susțină ultima etapă a liceului.
Talentul său este inconfundabil, iar artistul este îndrăgit pentru toate piesele sale. “Ce să fac cu el? (Nr. Cu Bacalaureatul) Ai carte, ai parte. Nu ai carte, ai două părți. Ce fac cu el. Care vrea să facă un masterat, un doctorat, să facă o facultate, două, merită, dar eu ce să fac cu el? Am și lucrat pentru că nu puteam să cânt la berărie dacă nu aveai serviciu.
Trebuia să ai serviciu ca să cânți pe timpul lui Ceaușescu. Te lua de pe stradă, îți dădea serviciu și casă. Acum îți ia și casa, te dă și afară de la serviciu.”,
a spus Jean de la Craiova.  

Citește și: Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Jean de la Craiova
Jean de la Craiova[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Jean de la Craiova, amintiri de la primele sale cântări! „Dimineața, pe soarele ăla, ia-o cu chitara pe jos. Mergeam pe jos, veneam seara la nuntă. Am bătături de la pantofi, de la ziare.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionarele din țară! Ce perioadă nu se ia în calcul la stabilirea pensiei

Patrick îi face ochi dulci noii concurente! „E o fată frumoasă...”. Aflați cum va reacționa Bianca Giurcă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, miercuri, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies