Jean de la Craiova a vorbit despre prima întâlnire a sa cu soacra: „Mi-am luat placa de la Electrecord și am bătut la ușă. I-am zis că vin de la Electrecord!”

Jean de la Craiova a vorbit despre prima întâlnire a sa cu soacra: „Mi-am luat placa de la Electrecord și am bătut la ușă. I-am zis că vin de la Electrecord!”
Jean de la Craiova a vorbit despre prima întâlnire a sa cu soacra: „Mi-am luat placa de la Electrecord și am bătut la ușă. I-am zis că vin de la Electrecord!”

Artistul are o poveste amuzantă legată de prima sa întâlnire cu soacra.

Jean de la Craiova a fost invitat în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, difuzată pe canalul de YouTube theXclsuive, acolo unde a făcut dezvăluiri neștiute despre viața sa personală. Artistul a vorbit despre soția sa, relația pe care aceștia o au, cum s-au cunoscut, despre primele întâlniri, dar și despre prima întâlnire pe care a avut-o cu soacra sa.

Jean de la Craiova, dezvăluiri emoționante despre primele întâlniri cu soția sa

Citește și: Jean de la Craiova, adevăratul motiv pentru care a locuit alături de soacra lui timp de 10 ani: „Mi-a ajutat Dumnezeu și am făcut căsuța, am făcut familia.”

Jean de la Craiova a vorbit despre prima întâlnire a sa cu soacra
Jean de la Craiova[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Care a fost cea mai mare sumă pe care Jean de la Craiova a făcut-o din dedicații. „Eu nu începusem să cânt.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Jean Dumitrache, pe numele său real, în vârstă de 53 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Paula Dumitrache. Cei doi sunt împreună de 28 de ani și au o familie fericită alături de cei doi copii ai lor.

M-am întâlnit cu ea, am ieșit la o cofetărie. Mâncam profiterol. Eu, în capul meu de nebun: „Să nu mai ceri că nu mai am bani.”

Costa mult, nu mai știu cât. „Ți-a plăcut?” „Aoleu, ce bun!” Hai să mergem. Acum voiam să opresc să îi iau și ei flori. Nu găseam flori. Voiam într-un parc să îl trimit pe unul să îmi ia și mie niște trandafiri. În fine, am oprit la o florărie la o tarabă, i-am luat un trandafir. A fost frumos prima seară. La două zile trebuia să cânt. Am venit, ne-am întâlnit printr-un parc, ne-am plimbat prin orășelul copiilor.
Ne-am întâlnit, ne-am pupat și noi ca porumbeii
.”, a povestit artistul.

Cum s-a prezentat Jean de la Craiova pentru prima dată în fața soacrei?

Jean de la Craiova a vorbit despre prima întâlnire a sa cu soacra
Jean de la Craiova[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Manelistul are o poveste amuzantă despre prima întâlnire a sa cu soacra. Jean de la Craiova, de emoții, a încercat să aducă în prim-plan simțul său al umorului bine dezvoltat.

După o perioadă de vreo lună de zile a zis să vin la ea, să vadă mama cu cine iese. I-am zis că mi-e frică. „Hai vino!” Maică-sa era montată: „Vin prietenul meu.”

„Ia maică să-l văd!” Erau o familie mare. Eu eram vai de mama mea. Ca să pot să intru, mi-am luat placa de la Electrecord și am bătut la ușă. A deschis ușa și ea și maică-sa. I-am zis că vin de la Electrecord .”, a mai povestit artistul.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Alin Oprea, declarații emoționante despre copiii săi! Artistul își dorește împăcarea cu aceștia: „Am dăruit tot. Nu cerșesc dragostea copiilor mei, nu cumpăr iubirea copiilor mei!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies