Jean de la Craiova, adevăratul motiv pentru care a locuit alături de soacra lui timp de 10 ani!„Mi-a ajutat Dumnezeu și am făcut căsuța, am făcut familia.”

Jean de la Craiova, adevăratul motiv pentru care a locuit alături de soacra lui timp de 10 ani!„Mi-a ajutat Dumnezeu și am făcut căsuța, am făcut familia.”
Jean de la Craiova, adevăratul motiv pentru care a locuit alături de soacra lui timp de 10 ani!„Mi-a ajutat Dumnezeu și am făcut căsuța, am făcut familia.”

Artistul a vorbit despre momentul în care soția sa l-a determinat să se mute la casa lor.

Jean de la Craiova este un artist și un om împlinit din toate punctele de vedere. În ceea ce privește viața profesională, interpretul de manele este de mulți ani în lumina reflectoarelor, reușind de-a lungul carierei sale să capete simpatia și admirația publicului, datorită talentului și a carismei de care a dat dovadă.

Atunci când vine vorba de viața personală, în vârstă de 53 de ani, Jean de la Craiova are o familie frumoasă, pe care a întemeiat-o alături de soția sa, Paula. Cei doi sunt împreună de mai bine de 28 de

ani și sunt părinții unei fete și unui băiat.

Manelistul a vorbit în repetate rânduri despre prima întâlnire cu soția sa, în casa părinților ei, acolo unde a fost pus la masă de către soacră. În cele din urmă, însă, de la prima întâlnire și până s-au așezat la casa lor, Jean de la Craiova și Paula au petrecut mai bine de 10 ani în casa părinților fetei.

Invitat în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, artistul a vorbit deschis despre ceea ce l-a determinat să plece de sub tutela soacrei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Jean de la Craiova a dezvăluit de ce nu și-a îndrumat copiii către cântat: „Dacă te apuci de meseria asta, ori ești, ori nu ești. Să te prefaci, nu, că e greu. Adică îi încurci pe alții.”

Jean de la Craiova, adevăratul motiv pentru care a locuit alături de soacra sa timp de 10 ani
Jean de la Craiova[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Am un talisman asupra mea de când eram mic. Nu cred că aș putea să mă despart niciodată de el.” Care este talismanul norocos al lui Jean de la Craiova?

Jean de la Craiova a vorbit despre momentul în care și-a construit propria casă

Jean de la Craiova, adevăratul motiv pentru care a locuit alături de soacra sa timp de 10 ani
Jean de la Craiova[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Vedeta a dezvăluit că a avut o relație specială cu soacra lui, tocmai de aceea a petrecut 10 ani în casa femeii, până în momentul în care soția lui a pus piciorul în prag și astfel și-au construit propria lor casă.

Am stat la soacră-mea 10 ani, până mi-a făcut morală nevastă-mea și a zis: „Ce fel de cântăreț ești tu de stai la soacră-ta? Nu ai și tu casa ta?” Îmi plăcea acolo pentru că ne obișnuisem.

Mă iubește foarte mult soacra. Am făcut ambiție și m-am gândit că trebuie să am și eu casa mea. Mi-am construit casa, am cântat, am strâns bănuți. Mai un lemn, mai o cărămidă. Mi-a ajutat Dumnezeu și am făcut căsuța, am făcut familia. Avem 28 de ani împreună. Am crescut împreună .”, a povestit Jean de la Craiova.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

De câți bani are nevoie Cristina Șișcanu pentru a duce o viață așa cum își dorește? Vedeta a explicat ce ar face cu banii! „Așa ar arăta viața ideală pentru mine.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies