Ce mănâncă Regina Elisabeta? Secretul longevității sale stă în ce consumă la cină

Ce mănâncă Regina Elisabeta? Secretul longevității sale stă în ce consumă la cină
Ce mănâncă Regina Elisabeta? Secretul longevității sale stă în ce consumă la cină

Iată și ce bea regina înainte de masă.

Când te gândești la preferințele culinare ale reginei Elisabeta a II-a, probabil asemenea nouă, îți imaginezi ospețe cu preparate extrem de spectaculoase, prăjituri de tot soiul, enorm de multe feluri de mâncare și multe alte detalii ce te duc cu gândul la cinele din basmele lui Ispirescu. Ei bine, vrem să vă spunem că toate fantasmele cu prinți și prințese care stau așezați în fața unui festin sunt total eronate pentru că Regina Marii Britanii are aceleași preferințe ca mulți dintre noi, oamenii de rând!

În urma unui interviu cu cei de la „The Telegraph”, Darren McGrady, un fost bucătar în gospodăria regală, dezvăluie detalii șocante din viața alteței sale. Astfel, acesta a povestit: „Când mănâncă singura, este foarte disciplinată. Singura regulă este fără amidon.”.

Așa că, haideți să aflăm ce mănâncă regalitatea într-o zi.

La începutul și la jumătatea săptămânii, bucătarul său vine cu două propuneri de meniu pentru următoarele zile, de unde Elisabeta a II-a selectează elementele care îi plac și deopotrivă, cele pe care nu le dorește.

Citeste si: Dieta Reginei Elisabeta a II-a. Sfaturi prețioase de la nutriționistul familiei regale

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Clatitele Reginei Elisabeta! O reteta pentru gusturi nobile

Citeste si: La 92 de ani, Regina a postat pentru prima oară pe Instagram! Ce poză a publicat

La micul dejun, majestatea sa servește o ceașcă de ceai earl grey, fără lapte și fără zahăr, urmat de o porție de cereale și niște fructe. La ocazii speciale, aceasta optează pentru un dejun special ce constă într-o porție de ouă scramble și somon afumat.

Pentru prânz, aceasta bea întâi un pahar de Gin- brand-ul său preferat, sau un Dubonnet (o băutură-aperitiv pe bază de vin), cu o felie de lămâie.

În ceea ce privește masa a doua, simplitatea este cheia! Alteța servește în mod normal preparate precum piept de pui cu legume la grătar, somon cu spanac sau dovlecel cu pește. De obicei, evită preparatele făinoase, orezul și pâinea (așa cum probabil ar trebui să facem și noi).

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ca o scenă din romanul „Mica Prințesă”, ceaiul de la ora 5 este servit alături de preparate precum brioșe, sandwich-uri și prăjiturile preferate ale Reginei pentru că, până la urmă, orice regină se respectă (iar fiecare femeie are un strop de regină în ea).

Ce bea Regina la cină

În timp ce unele surse declară faptul că aceasta preferă o cină relaxată, cu mâncăruri ușoare precum vita sau somonul, altele menționează faptul că preferă steak-urile Galice, cu sos din ciuperci, whiskey și smântână.

În urma cinei, regina se răsfață cu un desert fresh, simplu, alcătuit din fructe dulci, crescute pe unul din domeniile regale precum căpșuni sau piersici albe.

Seara se încheie cu un pahar de șampanie pentru că nu există motiv mai bun pentru a sărbători zilnic, decât acela că ești regină! Așa că dacă vă visați în filmele cu prinți și prințese, iată cât de ușor e să te simți regină pentru câteva momente, în fiecare zi!



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Dieta Reginei Elisabeta a II-a. Sfaturi prețioase de la nutriționistul familiei regale

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Unde a plecat Catinca după despărțirea de Ștefan! Ce mesaj i-a transmis tânăra fostului său iubit: „Te-aș lua cu mine”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies