Ce mesaj i-a transmis George de la Puterea Dragostei iubitei sale chiar de ziua ei

george si madalina relatie
George i-a transmis un mesaj emoționant iubitei sale, Mădălina

Mădălina și George au decis să părăsească show-ul Puterea Dragostei, iar acum fostul concurent îi transmite un mesaj emoționant iubitei sale chiar de ziua ei.

Mădălina își serbează pentru prima oară ziua de naștere alături de George, iubitul ei de la Puterea Dragostei cu care a decis să formeze un cuplu solid. Fostul concurent a ținut să-i transmită un mesaj extrem de emoționant iubitei sale.

Ce mesaj i-a transmis George de la Puterea Dragostei iubitei sale

George a ținut să fie extrem de romantic chiar de ziua iubitei sale, Mădălina, așa că i-a lăsat un mesaj romantic pe rețelele de socializare.

„La mulți ani, sufletul meu mic și frumos. Îți doresc multă, multă sănătate și cât mai multe realizări doar alături de mine. Și dacă ieri a fost ziua noastră în care am împlinit atâtea luni frumoase de când ne-am cunoscut și am rămas unul lângă celălalt, astăzi este despre tine.

Citeste si: Răzvan Botezatu, nervos pe Irisha și Elena Marin de la Survivor România

george mesaj pentru madalina
George și Mădălina au părăsit casa Puterea Dragostei pentru a-și trăi iubirea departe de ceilalți concurenți[Sursa foto: stirilekanald.ro]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Despre sufletul tău frumos, despre zâmbetul și gropițele tale, despre modul în care mă poți iubi, despre căldura pe care mi-o oferi indiferent de situație, despre toate momentele pe care le-am petrecut și urmează să le petrecem în continuare. Este primul an în care ai îmbătrânit lângă mine și mai urmează.

La mulți ani, iubirea mea! Te iubesc!”, a spus George.

De asemenea, George a ținut să o surprindă pe iubita lui, Mădălina, și cu un superb buchet de trandafiri pe care fosta concurentă l-a primit cu inima deschisă.

Citeste si: Ariana Grande și Dalton Gomez s-au căsătorit!

De ziua ei, Mădălina a primit sute de mesaje printre care și unele de la foștii concurenți de la Puterea Dragostei, emisiunea din care a făcut parte și ea.

madalina si george puterea dragostei
George i-a lăsat un mesaj romantic iubitei sale[Sursa foto: stirilekanald.ro]

George și Mădălina și-au strigat iubirea și în vacanțe, acolo unde au plecat de când au părăsit casa Puterea Dragostei. Cei doi îndrăgostiți au fost în Italia, dar și în vacanță la munte, în România.

George a cerut-o de soție pe iubita lui Mădălina, chiar în vacanța la munte pe care și-au petrecut-o doar ei doi, romantic.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Aya, dezvăluiri șocante despre Maria la Puterea Dragostei: "Îți trimit și cu cine a dormit la hotel"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Müjde Uzman, cea care dă viață personajului Alev în serialul „O dragoste”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebra actriță când nu este pe platourile de filmare

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies