Răzvan Botezatu, nervos pe Irisha și Elena Marin de la Survivor România

razvan botezatu despre irisha si elena marin
Răzvan Botezatu le atacă pe Irisha și Elena Marin de la Survivor România

Raluca Dumitru este apărată de Răzvan Botezatu, cel mai bun prieten al Faimoasei, care de altfel le-a criticat pe Irisha și Elena Marin.

Răzvan Botezatu sare în apărarea Ralucăi Dumitru după ce s-a spus că Faimoasa ar împărți mâncarea cu Zanni și Sebastian Chitoșcă.

Răzvan Botezatu, nervos pe Irisha și Elena Marin de la Survivor România

Răzvan Botezatu, bunul prieten al Ralucăi Dumitru îi ia apărarea Faimoasei  și vorbește despre Irisha și Elena Marin cu care aceasta a mai avut conflicte de-a lungul competiției.

"Acolo este Survivor, nu vreun podium de modă! Raluca și-a făcut și ea o strategie, nu văd ce e rău în asta, iar dacă ea a decis să împartă, înseamnă că a gândit acest lucru cu mare atenție. Îi sunt alături 100%, cred că Irisha vorbește doar din gelozie.

Citeste si: Mariana a izbucnit în lacrimi la Puterea Dragostei! Ce se întâmplă cu îndrăgita concurentă?

La aeroport am văzut-o pe Irisha, era deja figurantă, era cu nasul pe sus", a spus Răzvan Botezatu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

irisha survivor romania 2021
Irisha a părăsit competiția Survivor România 2021 și s-a întors în țară[Sursa foto: Instagram Irisha]

Cât despre Elena Marin, Răzvan Botezatu spune că se victimizează prea mult și nu crede că este sinceră așa cum vrea să pară în fața televizoarelor.

"Elena Marin plânge, Elena Marin e atacată… Doar asta aud. Dar nimeni nu spune de ce este atacată. Adică, Elena, când a intrat Raluca la Survivor a fost corectă cu fosta ei colegă? Normal că Raluca nu o iartă pentru ce i-a spus, pe atunci.

Citeste si: Jador și Roxana Ghiță se vor întâlni la un pahar de vin! Ce spune fostul concurent de la Survivor România despre Războinică?

Elena Marin i-a turnat venin în ureche lui Ștefan și am văzut cu toții ce s-a întâmplat. Ștefan a sărit să îl bată pe Zanni din cauza Elenei, nu pentru că i s-ar fi pus lui pata pe ăla. La Faimoși, situația este critică, Elena i-a învrăjbit pe toți, ea este de vină pentru că Ștefan sare la bătaie. Înțeleg că e Survivor, că se petrece în junglă, dar, totuși, vorbim de niște oameni", a declarat Răzvan Botezatu.

razvan botezatu declaratii
Răzvan Botezatu îi ia apărarea bunei sale prietene, Raluca Dumitru[Sursa foto: kanald.ro]

Răzvan Botezatu o susține necondiționat pe prietena lui și speră ca aceasta să câștige competiția din Republica Dominicană.

"Dragii mei am un anunț foarte important pentru voi: din acest moment eu am preluat Instagramul Ralucăi Dumitru, pentru că aceasta se află în acest moment în Republica Dominicană. Va participa la Survivor România și o puteți vedea de mâine seară", a spus Răzvan Botezatu.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cătălin Moroșanu a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, între Elena Marin și Zanni la Survivor România

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies