Răzvan Botezatu, nervos pe unul dintre concurenții de la Survivor România 2021

razvan botezatu declaratii
Răzvan Botezatu urmărește constant emisiunea Survivor România

Răzvan Botezatu urmărește Survivor România, astfel că a putut să observe toți jucătorii. De ce s-a enervat prezentatorul pe unul din concurenți?

Răzvan Botezatu se uită la Survivor România 2021 și ține cu Raluca Dumitru, prietena lui intrată în competiția din Republica Dominicană în echipa Faimoșilor. Recent, fostul prezentator s-a enervat pe unul dintre Războinici. Ce s-a întâmplat?

Răzvan Botezatu, nervos pe unul dintre concurenții de la Survivor România 2021

Răzvan Botezatu este extrem de contrariat de Sorin, jucătorul aflat în echipa Războinicilor. Vedeta susține că acesta nu aduce deloc puncte echipei și ar trebui nominalizat pentru a părăsi competiția. 

De altfel, Răzvan Botezatu spune că Sorin a trimis destule persoane acasă, așa că acum este timpul lui să plece.

Citeste si: Dani Oțil, speriat de faptul că va deveni tătic pentru prima oară: ”Nu sunt pregătit"

"Tipul ăsta de la Survivor mi se pare cel mai fals. Sorin… Mi se pare cel mai varză și din punct de vedere sportiv, dar face niște strategii care, cel puțin de acasă, din canapea, așa cum sunt eu, sunt de-a dreptul penibile.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

razvan botezatu declaratii
Răzvan Botezatu urmărește constant emisiunea Survivor România[Sursa foto: Instagram Razvan Botezatu]

Adică e evident că tot ce face el acolo sunt strategii, sunt manevre ca să stea el cât mai mult acolo. Și nu știe nici să piardă… În plus mă enervează și cum face când câștigă, rar, e adevărat, dar gesturile lui, ritualul acela, e cam penibil…

Sunt curios când va fi nominalizat de echipă să fie trimis acasă, că el deja a trimis acasă destui… Și nu aș comenta dacă ar fi ca știi să aducă puncte cu duiumul, să fie cel mai eficient…

Citeste si: Gael Monfils și Elina Svitolina s-au despărțit din nou!

Dar pe el îl întrece pe traseu Jador, într-un picior… Sau Moroșanu, accidentat.

Adică ce mare sportiv e el?”, a declarat Răzvan Botezatu.

razvan botezatu despre survivor romania 2021
Răzvan Botezatu este contrariat de unul dintre concurenții de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Razvan Botezatu]

Răzvan Botezatu a fost de asemenea deranjat de faptul că Sorin a încercat să-i facă ochi dulci prietenei lui Raluca Dumitru, cea care a intrat la Survivor România în echipa Faimoșilor.

„Din ceea ce știu, are o fată care îl așteaptă acasă. Și, oricum, crede el că dacă are puțină barbă și e slăbuț, o poate impresiona pe Raluca Dumitru? Păi îl mănâncă Raluca la micul dejun.

Și sportiv, și pe vrăjeală…

Bine i-a spus Culiță să își vadă de treburile lui, să îi mulțumească… Că dacă intra în colimatorul Ralucăi, nu îl spălau șapte ape”, mai spune Răzvan Botezatu.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Catalin Morosanu a parasit “Survivor Romania”, din motive medicale! Discursul Faimosului a emotionat o tara intreaga!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies