Dani Oțil, speriat de faptul că va deveni tătic pentru prima oară: ”Nu sunt pregătit"

dani otil declaratii rolul de tata
Dani Oțil a declarat că este speriat de faptul că va deveni tătic pentru prima oară

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au anunțat că vor deveni părinți pentru prima oară. Acum, celebrul prezentator povestește despre fricile cu care se confruntă.

Dani Oțil a făcut pentru prima oară anunțul conform căruia iubita lui, Gabriela Prisăcariu, este însărcinată și îi va dărui primul copil. Toată lumea a fost deopotrivă emoționată dar și fericită pentru celebrul cuplu, iar acum prezentatorul spune și cu ce frici se confruntă pentru următoarea etapă a vieții sale. 

Danil Oțil, speriat de faptul că va deveni tătic pentru prima oară

Danil Oțil și Ruxandra Luca au vorbit în cadrul emisiunii matinale despre problemele cu care se confruntă femeile atunci când sunt însărcinate.

Celebrul prezentator a recunoscut că are câteva temeri legate de momentul în care copilul va veni pe lume, ceea ce i-a luat prin surprindere pe fanii cuplului.

Citeste si: Lidia Buble și Răzvan Simion s-au împăcat?! Mesajul care i-a dat de gol

dani otil si gabriela prisacariu parinti pentru prima oara
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți pentru prima oară[Sursa foto: Instagram Dani Otil]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

”Nu sunt pregătit, cu două pompe nu mă voi descurca niciodată: pompa de sân și pompa de muc. Nu înțeleg nici pompa de sân, știu sigur că mama nu a avut, nici pompă de muc, Răzvan mi-a zis de ea”, a declarat Dani Oțil.

Citeste si: Gabriela Prisăcariu, primele declarații despre sarcină: "Din păcate..."

După ce Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au anunțat că vor deveni părinți, toată lumea i-a felicitat și au așteptat să ofere mai multe informații despre sarcină.

dani otil declaratii despre sarcina iubitei
Dani Oțil oferă detalii despre fricile pe care le are acum că știe că va deveni tătic[Sursa foto: Instagram Dani Otil]

”Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim.

Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a spus și Gabriela Prisăcariu.

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Drew Taggart și Chantel Jeffries s-au despărțit după un an de relație!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies