Logodnicul Elenei Marin de la Survivor România 2021 nu mai suportă jignirile aduse iubitei sale!

elena marin survivor romania
logodnicul Elenei Marin nu mai suportă jignirile aduse la adresa iubitei lui

Elena Marin este atacată din toate părțile la Survivor România. Logodnicul Faimoasei regretă că nu îi poate fi alături iubitei sale.

Elena Marin a fost ținta atacurilor lui Zanni încă de la începutul competiției Survivor România 2021. Logodnicul Faimoasei nu se împacă cu gândul că nu poate fi acolo pentru a o apăra pe iubita lui.

Logodnicul Elenei Marin de la Survivor România nu mai suportă jignirile aduse iubitei sale!

Andrei Matto, logodnicul frumoasei Elena Marin, nu mai suportă jignirile pe care iubita lui le primește de la concurenții din echipa Faimoșilor.

Elena Marin este una dintre cele mai bune concurente din echipa Faimoșilor, însă este atacată de cele mai multe ori de Zanni, care este răutăcios cu colega lui.

Citeste si: Alexandra Stan de la Survivor România, viitoare mămică: "Da, îmi doresc"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

elena marin iubit
iubitul Elenei Marin o susține necondiționat pe Faimoasă în Republica Dominicană[Sursa foto: Instagram Elena Marin]

„Mă afectează mult suferința ei. Neputința de a-i fi alături este sentimentul cel mai greu de suportat. Elena a avut întotdeauna o problemă cu răutatea, nu a putut s-o accepte niciodată, tocmai pentru că nu o cunoaște și nu o simte. Din păcate, răutatea „a sărit calul” în acest scandal, iar injuriile și jignirile au mers mult prea departe. S-au rostit prea multe jigniri despre aspectul ei fizic.

Jignirile bazate pe defectele fizice ale unui om dau dovadă de imaturitate, de lipsă de respect. Mi s-a părut josnic și lipsit de sens. Despre injurii, nici nu mai vorbim. Elena a declarat, în repetate rânduri, că i s-au adus injurii la adresa familiei și nu numai, fapt care este, pur și simplu, incalificabil”, spune Andrei, logodnicul Elenei Marin.

Citeste si: Jador nu este prezent la Consiliul de Urgență de la Survivor România! Ce se întâmplă cu artistul?

Andrei este cel mai mare susținător al Elenei Marin și își dorește ca iubita lui să câștige competiția, însă și-ar dori ca ceilalți colegi să o respecte mai mult.

logodnic elena marin declaratii
logodnicul Elenei Marin este trist fiindcă nu poate fi alături de iubita lui în Republica Dominicană[Sursa foto: Instagram Elena Marin]

„Elena demonstrează că este o femeie extrem de puternică, sunt mândru de ea, iar parcursul ei nu este o surpriză pentru mine. În momentul de față, a rămas singura concurentă prezentă de la începutul competiției, iar acest lucru vorbește de la sine.

Pentru femei, este mult mai greu să reziste în acele condiții, deoarece intervin anumite probleme de sănătate pe care bărbații nu le au. Cu toate astea, rezistă eroic și chiar crește în evoluții, deși înfruntă concurente mult mai proaspete. Chiar dacă e izolată de trei luni si jumătate, jungla nu a schimbat-o. Elena a rămas la fel, cea pe care o știu: luptătoare, perfecționistă, sensibilă și foarte frumoasă”, mai spune logodnicul Elenei Marin.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Alexandra Stan de la Survivor România, viitoare mămică: "Da, îmi doresc"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies