Logodnicul Elenei Marin, despre parcursul Faimoasei la Survivor 2021: "Se pare că oamenii apreciază..."

elena marin survivor 2021
Elena Marin are un parcurs excelent la Survivor 2021, astfel că a reușit să iasă favorita publicului

Elena Marin a ieșit pentru a treia săptămână la rând favorita publicului, iar logodnicul ei vorbește despre parcursul Faimoasei la Survivor 2021.

Elena Marin are un parcurs excelent la Survivor 2021, iar telespectatorii o votează permanent ca fiind favorită. Andrei, logodnicul frumoasei Faimoase a vorbit despre parcursul iubitei lui în emisiunea fenomen de la Kanal D.

Logodnicul Elenei Marin, despre parcursul Faimoasei la Survivor 2021

Andrei, logodnicul Elenei Marin, a comentat câteva decizii luate de iubita lui, dar a vorbit și despre faptul că Faimoasa a ieșit din nou favorita publicului.

”A 3-a saptămână consecutivă în care a ieșit favorită înseamnă enorm, e un vis frumos pentru ea. Știu de acasă că nu se aștepta să iasă favorita publicului vreodată (așa cum a spus și ea), am vorbit despre asta înainte să plece, Elena fiind un om extrem de modest. Dar se pare că oamenii apreciază atât evoluția sportivă, cât și sufletul ei, motiv pentru care le mulțumim celor care au votat-o”, a spus Andrei, logodnicul Elenei Marin.

Citeste si: Mădălina și George de la Puterea Dragostei s-au logodit! Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

elena marin iubit
Elena Marin este una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor 2021[Sursa foto: Instagram Elena Marin]

Cât despre nominalizarea făcută de Elena Marin, logodnicul ei a avut și aici câteva cuvinte de spus:

”Nominalizarea Elenei a fost cea corectă, indiferent din ce punct de vedere privim. Dacă ne uităm în clasament, Sebi stă cel mai rău pe cifre, dintre toți faimoșii prezenți la consiliu, Andreea fiind deja nominalizată, iar Roxana Nemeș, absentă din motive medicale. În schimb, trebuie să recunosc, am văzut-o afectată de eliminarea Andreei Antonescu, am văzut că s-a consumat enorm în acel moment. Andreea, așa prieteni să tot ai! O voi felicita pe Elena, când se va întoarce în țară, pentru valorile ei și pentru faptul că nu a renunțat la aceste valori nici măcar în cele mai grele condiții.

Prietenul adevărat se vede la greu, nu la bine”, a mai spus Andrei.

andrei si elena marin
Andrei vorbește despre parcursul iubitei lui la Survivor 2021[Sursa foto: WOWbiz.ro]

Citeste si: Roxana Nemeș revine pe teren la Survivor? Ce se întâmplă cu Faimoasa?

De asemenea, Andrei a vorbit și despre apropierea dintre Moroșanu, Elena Marin și Jador, cei trei care și-au format deja un grupuleț: ”Nu cred că sunt întâmplătoare apropierile Elenei de Moroșanu și de Jador.

Sunt oameni sufletiști și sunt sigur că acesta este motivul, pentru că toți trei par să fie pe aceeași lungime de undă când vine vorba de competiție și de felul lor de a fi. Toți vor să câștige, dar vor să o facă onorabil... Eu, pe de altă parte, încă mai sper la o minune pentru Jador, e un "nebun" frumos, bun pe traseu și cu suflet mare, merită să continue la Survivor România 2021”, a mai spus logodnicul Elenei Marin.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Jador, atacat dur la Survivor România după ce s-a accidentat! „Ești un terminat, doar oamenii de acasă te mai cred cu piciorul!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies