Mădălina și George de la Puterea Dragostei s-au logodit! Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată

madalina si george puterea dragostei logodna
Mădălina și George de la Puterea Dragostei se iubesc mai mult ca oricând și au decis că este timpul să treacă la următorul nivel

Mădălina și George și-au declarat iubirea în cel mai inedit mod. Foștii concurenți de la Puterea Dragostei se căsătoresc!

Mădălina și George de la Puterea Dragostei au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la Puterea Dragostei. Atunci când au anunțat că vor să părăsească show-ul de la Kanal D, fanii au fost incredibil de triști. Acum, cei doi amorezi s-au logodit. Urmează nunta!

Mădălina și George de la Puterea Dragostei s-au logodit

Mădălina a luat decizia de a pleca de la Puterea Dragostei din cauza certurilor care apăreau între concurenți în fiecare ediție.

Iubita lui George nu a mai rezitat presiunilor și a decis că trebuie să-și trăiască povestea de dragoste departe de luminile reflectoarelor.

"Și încep cu un “Mulțumesc Doamne”, mulțumesc pentru ceea ce sunt, pentru ceea ce am, familie, prieteni, pentru tot ce am primit, pentru toate clipele de întristare, pentru cele de fericire, pentru că am învățat din toate, pentru că mereu ești aici cu mine.

Vă mulțumesc vouă dragii mei că mi-ați fost alături din prima până în ultima zi. A fost cea mai frumoasă și cea mai dură experiență din viața mea ,am avut norocul să îmi întâlnesc sufletul pereche, să mă îndrăgostesc din prima zi. Vă rog să nu fiți triști,noi suntem liniștiți,Fericiți și ne iubim foarte mult!♥️🙈 vă mulțumesc din tot sufletul pentru toată susținerea ,vă iubesc ♥️", a scris Mădălina după ce a părăsit Puterea Dragostei.

Citeste si: Daniela Iliescu, dezvăluiri despre nașterea băiețelului lui Culiță Sterp! "Nu este posibil ca eu să nasc și el să nu fie acolo!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

madalina si george casatorie
Mădălina și George și-au declarat iubirea și s-au logodit[Sursa foto: Instagram Madalina]

Mădălina și George sunt mai fericiți ca niciodată acum că sunt din nou acasă și își pot trăi frumoasa poveste fără a fi judecați de alții. 

Citeste si: Cum s-au cunoscut Daniela Iliescu și Culiță Sterp de la Survivor 2021?

Îndrăgostiții au luat decizia de a se logodi, asta pentru a-și demonstra că tot ce e frumos nu trebuie să se termine niciodată prea repede.

madalina si george logodna
Mădălina și George de la Puterea Dragostei au format cel mai iubit cuplu al show-ului[Sursa foto: Instagram Madalina]

Mădălina de la Puterea Dragostei a postat pe contul personal de Instagram mai multe fotografii în care apare alături de George, dar și de un buchet minunat de flori pe care l-a primit din partea iubitului.

Cel mai important aspect din pozele postate de Mădălina este detaliul care se poate observa cu ușurință. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei poartă un minunat inel de logodnă, semn că totul merge înspre bine în relația cu George.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Edward Sanda și Cleopatra Stratan se căsătoresc! "Ne oficializăm..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies