Jador nu este prezent la Consiliul de Urgență de la Survivor România! Ce se întâmplă cu artistul?

jador survivor romania consiliu de urgenta
Jador lipsește de la Consiliul de Urgență din Republica Dominicană

Daniel Pavel va convoca Consiliul de Urgență la Survivor România. Ce surpriză îl așteaptă pe Jador?

Daniel Pavel va convoca Consiliul de Urgență la nici o lună de la anunțarea ultimului concurent eliminat. Ce va spune despre Jador?

Jador nu este prezent la Consiliul de Urgență de la Survivor România

Daniel Pavel va anunța că unul dintre concurenții de la Survivor România 2021 va părăsi competiția. Se va întruni Consiliul de Urgență, iar Jador nu va fi prezent.

"Ne vom lua ramas bun de la unul dintre voi...", va anunța Daniel Pavel la Survivor România.

Citeste si: Jador are remușcări în urma eliminării Anei Porgras de la Survivor România! „Mi-au ieşit fire de păr alb în barbă”

jador consiliu de eliminare
Jador a avut parte de multe accidentări la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Jador]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cu toate acestea, Jador nu va fi prezent la Jocul de Recompensă, dar nici în cadrul Consiliului de Urgență pe care îl va convoca Daniel Pavel.

Citeste si: Jador atacă echipa Faimoșilor de la Survivor România după reîntorcearea sa pe traseu: “Eu nu vreau să ajut pe nimeni!”

Jador a suferit mai multe accidentări de-a lungul timpului și cu toate astea a avut energie de a merge mai departe pe traseu.

Cu toate că este extrem de puternic din punct de vedere fizic, cântărețul a reușit să-i facă pe coechipieri să îi atragă atenția asupra faptului că este un vampir energetic care le suge energia și determinarea.

"Se ia după Jador, aruncă cu mingiile, ne înjură..." "Sorine, eu zic să dai pe față ce se întâmplă la tine în echipă", spune Sebastian Chitoșcă.

jador favorit survivor 2021
Jador va avea parte de surprize neașteptate la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Jador]

Deși Jador a primit mai multe nominalizări din partea colegilor pentru a ieși din competiție, artistul se află încă în topul preferințelor publicului care l-a salvat de fiecare dată.

„Îmi pare rău că a ieșit Ana din competiție. Mă simt ca pe câmpul de lupta și a plecat un luptător. Ana este cea alături de care terminam majoritatea ștafetelor. Știam că Jador o va vota pe Ana pentru că a mai votat-o o dată! Și știam că Jador nu l-ar vota niciodată pe Moroșanu doar că să îi arate „Uite...

ce băieți suntem noi”. Pe Culiță nu l-ar vota niciodată pentru că el l-a numit pe Culiță, „trădător” de 100 de ori", a declarat Zanni după ce Jador a votat-o pe Ana Porgras pentru a părăsi competiția.

Jador va lipsi de la Consiliul de Urgență, iar adevăratul motiv îl puteți afla doar dacă veți urmări competiția Survivor România de la ora 20.00, doar pe Kanal D.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Roxana Nemeș vorbește despre Survivor România, dar și despre planurile cu iubitul: "Mi-a demonstrat că mă pot baza pe el"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies