Ce mesaj impresionant a primit un român care a adăpostit 12 refugiați din Ucraina: „Ne poate traduce cineva?”

Ce mesaj impresionant a primit un român care a adăpostit 12 refugiați din Ucraina: „Ne poate traduce cineva?”
Ce mesaj impresionant a primit un român care a adăpostit 12 refugiați din Ucraina: „Ne poate traduce cineva?”

12 refugiați din Ucraina găzduiți de o familie de români a decis să lase un mesaj celor care i-au salvat.

În ultimele 14 zile, zeci de mii de români s-au mobilizat pentru a-i ajuta pe ucrainenii care au fugit din calea bombardamentelor.

Un român care a ajutat o famile de 12 ucraineni a povestit cum s-au comportat aceștia în casa lui, dar și ce au făcut la plecare și ce mesaj i-au lăsat.

Refugiații au vrut să-și arate recunoștința către cel care i-a lăsat în casa lor, așa că i-au lăsat acestuia o bancnotă cu un mesaj pe care românul a încercat să îl descifreze cu ajutorul prietenilor săi de pe rețelele de socializare.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu un grup de români într-un magazin din Ucraina: „M-a condus până la ieșire”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Tocmai a plecat de la noi o familie mare de 12 persoane. Se îndreaptă spre Polonia, respectiv Finlanda. Mai au mult de mers, săracii.

Mulți copii mici. E extrem de real tot ce se întâmplă. Sentimentele sunt foarte intense. Deși comunicarea e destul de greoaie, totul e din priviri, ochii transmit tot. Au fost extrem de simțiți și recunoscători pentru găzduire. Ne-au lăsat un mesaj pe o bancnotă ucraineană. Din inimioară… bănuim că e de bine. Ne poate traduce cineva mesajul?”, a scris românul pe un grup destinat celor care ajută refugiații ucraineni, în dreptul unei imagini cu bancnota respectivă.

Citeste si: Ce au făcut soldații din Ucraina atunci când un român a mers cu ajutoare: „S-au repezit spre tabloul electric și au întrerupt lumina”

Iar cei care cunosc limba limba ucraineană i-au tradus imediat mesajul de pe bancnotă: ”Din partea familiei Urekin. Mulțumim!”, au scris refugiații pe bancnotă, alături de o inimioară desenată cu carioca.

Între timp, alte povești impresionante despre bunătatea românilor, dar și despre comportamentul impecabil al ucrainenilor au ajuns virale pe rețelele de socializare, iar multe persoane s-au bucurat să vadă că în aceste vremuri dificile oamenii își păstrează optimismul.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies