Ce miracole poate face semnul crucii!

Ce miracole poate face semnul crucii!
Ce miracole poate face semnul crucii!

Această închinare este mai mult decât un obicei, este un ritual de purificare ce se răsfrânge şi asupra sufletului nostru.

Studiile lor au demonstrat că semnul crucii îi ajută pe toţi, chiar şi pe cei mai puţin credincioşi, să intre într-o stare de pace şi echilibru, care le permitea să se concentreze mai mult asupra gândurilor bune. Tensiunea arterială s-a echilibrat, ritmul cardiac a devenit mai liniştit în numai câteva minute, chiar dacă voluntarii au fost agitaţi la începutul testelor. Semnul crucii are în mod cert efecte benefice asupra sănătăţii.

Cercetătoarea Angelina Malakhovskhaya a studiat de asemenea efectele pe care le are semnul crucii făcut înainte de masă asupra meridelor şi asupra apei. Ea susţine că numărul de bacterii care se afla iniţial în apa de băut şi în mâncare a scăzut de câteva zeci de ori.

Citeste mai multe pe Libertateapentrufemei.ro.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

De ce trebuie sa-ti faci cruce la masa, cand iesi din casa si inainte sa te apuci de treaba!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cu ce se ocupă cei doi copii ai Larisei Uță și ai lui Alin Oprea la Londra. Mai rar o asemenea educație: "Melissa nu mai poate să cânte..."

Sarbatoare mare azi! E cruce in CALENDAR! Pe cine sarbatorim!

VIDEO | Cunoașterea dintre Robi și Teodora e pe cale să se termine?! „Dacă nu interveneau apropiații tăi...”. Aflați răspunsul în noul episod din „Casa iubirii” de vineri, 20 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies