VIDEO Ce sume livra pe lună Alin Oprea în contul fostei sale partenere de viață, Larisa Uță. „Numele meu de cod era „Bancomatul.”

VIDEO Ce sume livra pe lună Alin Oprea în contul fostei sale partenere de viață, Larisa Uță. „Numele meu de cod era „Bancomatul.”
VIDEO Ce sume livra pe lună Alin Oprea în contul fostei sale partenere de viață, Larisa Uță. „Numele meu de cod era „Bancomatul.”

Alin Oprea a vorbit despre sumele pe care le trimitea lunar fostei salte partenere de viață, în timp ce se afla în Londra.

Alin Oprea, cunoscutul artist din fosta trupă Talisman, a făcut dezvăluiri, după ce fosta lui soție, Larisa Uță, a povestit mai multe aspecte, în cadrul unui podcast, despre relația celor doi și ce s-a întâmplat în anii în care au fost căsătoriți. Acesta a vorbit, în cadrul emisiunii Follow Us, despre banii pe care îi trimitea lunar fostei sale partenere, dar și ce nume de cod avea acesta, auzit chiar pe înregistrările ascultate de la DNA.

  „Eu chiar am salvat să vedem ce bani trimiteam eu lunar. Mi-a dat sistemul din 2018. Din 2018 la final, când eu deja aveam o problemă cu fosta soție, ne separasem fizic. Motivele le-am spus, motive personale care acum s-au dovedit a fi niște infidelități. Dar trecem peste lucrul acesta. N-am oprit bancomatul, de aceea chiar și în înregistrările pe care le-am ascultat la DNA, numele meu de cod era „bancomatul”, ca amuzament.

Atunci nu m-am amuzat. Nu am oprit. Eu am oprit finanțările în 2020, pe la jumătatea anului, nu pentru că nu am mai vrut să sprijin, ci a venit pandemia și nu se mai putea cânta, nu se mai putea face nimic.”, a povestit Alin Oprea.

Ce suma livra Alin Oprea lunar în contul fostei sale partenere de viață

Citește și: Cum l-a cunoscut Larisa Uță pe Alin Oprea. Ce a făcut artistul înainte de concert. “Am fost cu Alin pentru că, la propriu, a dormit la ușa mea.”

Larisa Uță
Larisa Uță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Artistul a mai mărturisit că nu s-a oprit din a trimite bani până în momentul în care a venit pandemia, deoarece atunci nu mai existau evenimente și era mai greu.

Media pe care o livra în contul Larisei era de 4200 euro/lună, sumă care să-i ajungă pentru cheltuielile din Londra.

  „Eu nu am vrut să opresc finanțarea, pentru că am vrut să-mi ajut copiii în continuare. Făcând un calcul în această perioadă, media a fost de peste 4200 euro/lună. Eu îi viram în cont  la Londra, pentru a avea de mâncare, pentru traiul lor. Ce era în plus, rămânea la ea în cont, nu era ca și cum trebuia să cheltuie tot.

Aceștia erau banii care plecau acolo pentru cheltuielile lor. În prima etapă era doar ea cu Melissa, Adi s-a dus târziu, în 2018, spre final.”, a mai spus artistul.

Larisa Uță
Larisa Uță[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cu ce se ocupă cei doi copii ai Larisei Uță și ai lui Alin Oprea la Londra. Mai rar o asemenea educație: "Melissa nu mai poate să cânte..."

Oana Radu, despre relația cu fostul soț. Motivul pentru care s-a hotărât să spună prin ce a trecut. „Ca un dictator. Când a văzut că nu se mai poate, a hotărât să își schimbe moneda.”

VIDEO | Cunoașterea dintre Robi și Teodora e pe cale să se termine?! „Dacă nu interveneau apropiații tăi...”. Aflați răspunsul în noul episod din „Casa iubirii” de vineri, 20 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies