Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”
Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Larisa Uță a povestit despre întâlnirea cu Alin Oprea de la începutul relației de iubire și cum s-au desfășurat lucrurile între noi.

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, a povestit, în cadrul Un podcast MISTO by Bursucu, despre povestea de dragoste începută cu artistul și cum a arătat prima lor întâlnire. Acesta a scos-o la pizza, după ce a așteptat-o două ore pe scări, alături de Tavi, pentru că inițial întârziase la întâlnire. 

“Când am trecut pe acolo, el și Tavi erau pe scări, stăteau amândoi de aproximativ două ore.

Eu am fost la două fix, iar el a întârziat, am stat, până am plecat, până am ajuns, am plecat eu, au venit ei, în jur de două ore am stat la prietena mea. Ei au stat în jur de două ore, în fund, pe scări, să mă aștepte pe mine. După ce a stat două ore pe scări să mă aștepte să vin, mă întreabă ce vrea să facem, între timp Tavi a plecat că era cu mașina, iar el nu avea permis în acel moment.
Mă întreabă ce  vreau să facem. Zice că “te invit la o pizza”.
Am zis: “ok, cât de șmecher.”, a spus Larisa Uță.

Cum a arătat prima întâlnire a Larisei Uță cu artistul Alin Oprea

Citește și: Larisa Uță, povestiri în lacrimi despre momentele în care a fost acuzată că a plecat din țară și a lăsat copilul singur acasă. „Mă uitam în spate cum îmi las copilul. Nu putem să urlu în taxiul acela”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Larisa Uță
Larisa Uță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: VIDEO Cum a aflat Alin Oprea că este înșelat de fosta soție? “Forma de trădare pe care nu credeam că o să am din partea acestei femei.”

În momentul în care au plecat de la pizzerie, artistul a chemat un taxi, a dus-o în locul în care stătea, iar el a plecat de acolo pe jos până acasă. 

Citește și: FOTO| Celebra Pinar Deniz, protagonista serialului Secrete de familie, s-a căsătorit cu alesul inimii sale, chipeșul actor Kaan Yıldırım! În ce țară și-au unit destinele cei doi îndrăgostiți și ce ținute superbe au purtat la nuntă - kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

“Era o pizzerie celebră, și acum e celebră, dar pe vremea aia să mănânci acolo… Nici nu știam cum se intră acolo. Mă duce la pizza, m-a scos în oraș. Mă întreabă ce aș vrea să mănânc. Îi zic că o pizza, dacă suntem la pizza. Am primit pizza, el o apă. Am zis că băiatul vrea să fie pe suplu. L-am întrebat dacă vrea și el a zis nu, că el a mâncat.

Mănânc pizza, beau suc, i-am mâncat toți banii. De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii. De la pizzerie trebuia să ajung acasă, în Regie, cheamă un taxi, se urcă cu mine în taxi, mă duce până acasă. Cred că era 11 sau 12 noaptea. A mers pe jos din Regie până pe Moșilor unde locuia.”, a mai spus Larisa Uță. 

Larisa Uță
Larisa Uță[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

VIDEO Cum a aflat Alin Oprea că este înșelat de fosta soție? “Forma de trădare pe care nu credeam că o să am din partea acestei femei.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

De ce cade părul la femei în special toamna. Cum explică specialiștii, principalele cauze

Ea este noua iubită a lui Ionuț de la Casa Iubirii! Cum au fost surprinși fostul concurent și frumoasa șatenă, chiar de ziua ei

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies