VIDEO Cum a aflat Alin Oprea că este înșelat de fosta soție? “Forma de trădare pe care nu credeam că o să am din partea acestei femei.”

VIDEO Cum a aflat Alin Oprea că este înșelat de fosta soție? “Forma de trădare pe care nu credeam că o să am din partea acestei femei.”
VIDEO Cum a aflat Alin Oprea că este înșelat de fosta soție? “Forma de trădare pe care nu credeam că o să am din partea acestei femei.”

Alin Oprea a povestit despre momentul în care a aflat că este înșelat de fosta lui soție.

Alin Oprea, cunoscutul și îndrăgitul artist, a povestit, în cadrul emisiunii În oglindă, moderată de Mihai Ghiță, modul prin care aflat că este înșelat de fosta lui soție. La acea vreme, artistul a trebuit să ofere mai multe declarații cu privire la câteva persoane publice din zona politicului, iar în perioada respectivă, telefoanele de la firmă au fost ascultate.  “Eram în ea. (Nr. Când a aflat că este trădat în căsnicie), dar târziu, undeva în 2018.

În 2019 deja au început să se destrame lucrurile. Pe toate planurile. (Nr. A fost trădat). Am aflat, a fost o lovitură de topor. M-am dus să dau niște declarații, la un moment dat, într-un proces, care implica mai multe persoane publice din zona politicului, primari, consilieri și așa mai departe, la DNA. Am fost, am dat declarațiile, nu s-a dus mai departe cercetarea penală pentru respectivele persoane, dar o perioadă destul de lungă telefoanele de la firmă au fost ascultate.
Și aveam două telefoane pe firmă, telefonul pe care îl foloseam eu și telefonul pe care îl folosea fosta soție. Ambele au fost ascultate fiind telefoanele firmei, nu am fost ascultat eu ca persoană fizică sau ea ca persoană fizică.”,
a povestit Alin Oprea.

Cum a aflat Alin Oprea că este înșelat de fosta soție

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre carieră și familie. Ce părere avea Tavi Colen despre destrămarea unei trupe rock. “Fac pasul înapoi și las copilul acela din burtică să crească singur?”

Alin Oprea
Alin Oprea[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

În momentul în care toate convorbirile, mesajele și imaginile s-au dovedit a nu fi utile în proces și urmează a fi distruse, artistul a fost chemat de către procuror să asculte o conversație de pe telefonul fostei sale soții.

Acela a fost momentul în care Alin Oprea a aflat lucrurile care se petreceau în căsnicia lui.  “Când s-a dat urmărirea penală pentru tot dosarul, cei implicați în acest dosar au fost înștiințați că probele din dosar, audio, video, mesaje urmează a fi distruse pentru că nu reprezintă probe în proces, fiind inutile. “Dacă doriți să ascultați, să vedeți, nu puteți lua nimic acasă, dar să veniți să consultați probele.”
Și m-am dus să le confrunt. Procurorul, când a sunat, eu știam ce am vorbit, dar cumva insista omul. “Hai, totuși, consultă”. “Bine, dacă spuneți să vin, vin”. Și îmi spune aici, la minutul atât, telefonul pe care l-a folosit soția și a plecat. Și m-am dus la momentul X, am derulat pe calculator și am aflat ceva ce nu îmi puteam imagina că se putea întâmpla în familia noastră, la câtă încredere am acordat eu fostei soții.
Am sunat-o, i-am spus și a recunoscut. Forma de trădare pe care nu credeam că o să am din partea acestei femei. Mă înșela și mă trăda în toate formele posibile.”,
a mai spus artistul.

Citește și: Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Alin Oprea
Alin Oprea[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Alin Oprea, despre destrămarea trupei Talisman și drepturile membrilor din ea. “Groapa în care a căzut el, trebuia să cad eu.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Lucrurile pe care Daniela Gyorfi nu suportă să le audă din partea celor din jur. „Nu toată lumea trebuie să mă placă. Mă deranjează când se iau de ceva foarte personal.”

Moneda cu chipul lui Cristiano Ronaldo! Portugalia va lansa moneda de 7 euro cu chipul fotbalistului | Foto

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies