VIDEO Alin Oprea, despre carieră și familie. Ce părere avea Tavi Colen despre destrămarea unei trupe rock. “Fac pasul înapoi și las copilul acela din burtică să crească singur?”

VIDEO Alin Oprea, despre carieră și familie. Ce părere avea Tavi Colen despre destrămarea unei trupe rock. “Fac pasul înapoi și las copilul acela din burtică să crească singur?”
VIDEO Alin Oprea, despre carieră și familie. Ce părere avea Tavi Colen despre destrămarea unei trupe rock. “Fac pasul înapoi și las copilul acela din burtică să crească singur?”

Alin Oprea a făcut destăinuiri cu privire la ce credea Tavi Colen despre destrămarea unei trupe rock.

Alin Oprea a făcut destăinuiri, în cadrul emisiunii În Oglindă, despre ce anume credea Tavi Colen, colegul său de trupă, despre destrămarea unei trupe rock. Acesta era de părere că în momentul în care unul dintre ei va ajunge să se căsătorească, trupa se va destrăma. 

“Anul 2006, ca finalitatea unui proces, să-i zicem, de dezbinare. Avea o concepție conform căreia, o formație rock se sparge atunci când unul dintre membrii se căsătorește.

Știa el că nu trebuie să se căsătorească ei. Că trebuie să fie niște idoli, să vină la concerte cu speranță că poate ea o să fie soția mea sau a lui. Să rămânem accesibili, uniți și mereu împreună noi doi, să nu facem pasul acesta de a intra în viața de familie, cel puțin deocamdată. Până când fenomenul acesta se poate menține și lucru cu care am rezonat, în felul meu.
Dar la un moment dat s-a întâmplat să ajung în pasul căsătoriei și i-am spus: “Ce facem? Nu-mi dau viața personală înainte? Nu-mi îndeplinesc visul meu de a fi un tată bun pentru copiii mei?” Fosta mea soție era gravidă deja cu primul copil. Fac ce a făcut tata? Fac pasul înapoi și las copilul acela din burtică să crească singur sau ce fac? Sau îmi creez pur și simplu o familie și evident că nu am murit dacă am intrat într-o familie.”,
a spus Alin Oprea.

Alin Oprea, despre viața de familie și cariera în muzică

Citește și: VIDEO Alin Oprea vorbește despre ruptura dintre el și copiii săi: „Ei au fost montați de mult. Încă cineva mai controlează lucrurile acolo. Nu fac nicio presiune. Nu încerc să conving pe nimeni.”

Alin Oprea
Alin Oprea[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Alin Oprea, confesiuni despre zilele petrecute la internat. “Eram treziți cu apă rece turnată peste noi.”

Artistul a mai făcut mărturisiri și cu privire la ce s-a întâmplat în momentul în care el a ajuns să-și facă o familie. Acesta a început să se gândească dacă vrea să-și trăiască viața personală sau poate să facă față să se dedice atât carierei, cât și soției de atunci și copilul care urma să vină. 

“O să dedic timp personal familiei și timpul carierei, pentru că le putem împărți foarte frumos unul cu celălalt. Așa a și fost. Doar că, viața de familie îți creează un anumit mediu, prieteni, cam de același tip, care au și copii, o anumită formă de distracție, de concedii, iar el, care rămăsese burlac, necăsătorit, avea un alt mediu. O altfel de viață și un alt mediu în care își desfășura timpul liber.”,

a mai spus artistul.

Citește și: Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Alin Oprea și Tavi Colen
Alin Oprea și Tavi Colen[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionarele din țară! Ce perioadă nu se ia în calcul la stabilirea pensiei

Patrick îi face ochi dulci noii concurente! „E o fată frumoasă...”. Aflați cum va reacționa Bianca Giurcă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, miercuri, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies