VIDEO Alin Oprea vorbește despre ruptura dintre el și copiii săi: „Ei au fost montați de mult. Încă cineva mai controlează lucrurile acolo. Nu fac nicio presiune. Nu încerc să conving pe nimeni.”

VIDEO Alin Oprea vorbește despre ruptura dintre el și copiii săi: „Ei au fost montați de mult. Încă cineva mai controlează lucrurile acolo. Nu fac nicio presiune. Nu încerc să conving pe nimeni.”
VIDEO Alin Oprea vorbește despre ruptura dintre el și copiii săi: „Ei au fost montați de mult. Încă cineva mai controlează lucrurile acolo. Nu fac nicio presiune. Nu încerc să conving pe nimeni.”

Artistul o acuză pe fosta soție pentru comportamentul copiilor săi.

Alin Oprea are doi copii, o fată și un băiat, din căsnicia cu Larisa Uță. Cu toate acestea, când cei doi au divorțat, copiii au decis să rămână alături de mama lor și nu au mai păstrat legătura cu tatăl. Astfel, artistul a suferit mult de pe urma acestui eveniment.

Cum s-a produs ruptura dintre Alin Oprea și copiii săi?

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

Alin Oprea vorbește despre ruptura dintre el și copiii săi
Alin Oprea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Invitat în cadrul emisiunii „În Oglindă”, Alin Oprea a vorbit despre separarea de copiii săi. Artistul consideră că de vină este fosta soție.

Chiar dacă ea a fost una șocantă când s-a produs vizibil, îmi dau seama că ei au fost montați de mult și anumite lucruri inoculate de mult la ei. Astfel încât, în momentul în care ea a făcut acest pas, să fie de partea ei.

Copiii sunt de mult la Londra. Eu sunt convins că încă sunt copiii mei în sufletul lor. Nu are cum să fie altfel. Doar trebuie să curețe puțin din ceea ce îi ține, ceea ce îi limitează din toate punctele de vedere. Încă cineva mai controlează lucrurile acolo. Programele pe care ea le-a instalat în mintea lor de-a lungul timpului, încă mai funcționează. Încet-încet, intrând și ei într-o viață de cuplu, de căsătorie, crescând și ei și maturizându-se, lucrurile se vor limpezi.
Nu fac nicio presiune. Nu încerc să conving pe nimeni de nimic. E inutil, oamenii se conving singuri întotdeauna.
”, a spus vedeta.

Alin Oprea, o victimă a karmei?!

Alin Oprea vorbește despre ruptura dintre el și copiii săi
Alin Oprea [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

La rândul său, artistul a trecut printr-o situație asemănătoare cu tatăl său. Tatăl lui Alin Oprea nu a știut mulți ani nimic de fiul său, deoarece mama artistului nu l-a lăsat să se apropie de acesta.

Karma nu doarme niciodată. Se transmite. Este probabil o lecție. Chiar dacă este dură și pentru ei, e o lecție necesară și pentru ei. Ei vor trebui să își câștige independența, în primul rând, ceea ce este destul de greu după ce ai fost dependent de o mamă toată viața.

O mamă destul de dictatorială și poruncitoare, care de mic te crește așa și îți instalează programele astea care sunt greu de șters de acolo, dar poate că ăsta este un pas important în care ei să își câștige independența.”, a mai spus artistul.  



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

VIDEO Ce spune Oana Niculescu Mizil despre gătit și care sunt felurile de mâncare preferate pe care le pregătește. „17 ani am gătit zilnic. Tot timpul spun că fac o magie când sunt în bucătărie.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Cum arătau articolele vestimentare pe care Răzvan Fodor le purta în adolescență. Cine îi trimitea haine. “Aveam un tricou cu niște desene pe piept și fiecare desen scotea un sunet.”

Ayaz îi recunoaște dragostea lui Asiye. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de marți, 17 septembrie, începând cu ora 20:00

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies