VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”
VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

Alin Oprea a vorbit despre durerea de a crește fără tată și cum a arătat copilăria lui.

Alin Oprea, cunoscutul și îndrăgitul artist, a făcut destăinuiri, în cadrul emisiunii În oglindă, despre cum a fost copilăria lui fără tată și cum se regăsea în acest rol, atunci când se juca împreună cu ceilalți copii. Mereu era protectiv și avea grijă de cei mici, așa cum și-ar fi dorit ca și de el să aibă grijă cineva.  „Aveam termen de comparație cu alți copii care aveau tată.

Probabil că eu. (nr. Accentua situația). Observam ce se întâmplă la alți copii care aveau tată și mi-aș fi dorit să mi se întâmple și mie lucrul acela. Erau niște jocuri. Se jucau fetele cu păpuși, de-a mama și tata și eu tot timpul eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie. Și aveam mereu grijă de ceilalți copii mai mici, de păpuși, de ce era, eram un protector.
Din jocurile acelea din copilărie încercăm de atunci să fiu un tată așa cum mi-aș fi dorit să fie pentru mine cineva și nu era.”
, a spus Alin Oprea la Kanal D2.

Și-a mai văzut Alin Oprea mama fericită în copilărie?

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

 Alin Oprea
Alin Oprea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Alin Oprea, confesiuni despre zilele petrecute la internat. “Eram treziți cu apă rece turnată peste noi.”

Artistul a mai mărturisit că nu a mai reușit să o vadă fericită pe mama lui în copilărie, mai ales pentru faptul că nu și-a refăcut viața.

Și-a pus tot sufletul și puterea în a-i crește pe cei doi frați, ba chiar mergea la munci ale câmpului și treburi zilnice pentru a face rost de bani cu care să-l sprijine la școala de muzică.  „Fericită nu am mai văzut-o. (Nr. Pe mama lui). Nu și-a refăcut viața. Cred că și-a pus tot sufletul și tot sacrificiul, puterea, în a-și crește copiii. Eram mai mic, fratele meu avea deja o anumită vârstă.
Țin minte că mergea chiar și vara, când eram în liceu, la munca de câmp sau alte ocupații zilnice pentru a face niște bănuți din care să se mai ocupe de mine. Mie îmi trebuiau bani la școala de muzică, îmi trebuiau instrumente. El, din primii bani, mi-a cumpărat prima chitară, țin foarte bine minte și acum, o chitară de la Reghin. Toată familia a făcut niște eforturi ca eu să urmez niște cursuri de muzică încă din copilărie.”,
a mai spus artistul.

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Alin Oprea, confesiuni despre zilele petrecute la internat. “Eram treziți cu apă rece turnată peste noi.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

VIDEO Care era visul lui Marian Capeț în adolescență. Ce profesie și-ar fi dorit să urmeze. “Mi-am dat seama că nu vreau să fac asta toată viața, că nu vreau să trăiesc în agricultură și cu animale.”

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies