Ce noroc ai la bani în funcție de data nașterii. „Ei și când n-au, de fapt tot au!”

ce noroc ai la bani in functie de data nasterii
Ce noroc ai la bani în funcție de data nașterii

Planul financiar va reprezenta întotdeauna un subiect de interes pentru fiecare în parte. Însă v-ați gândit ce noroc aveți, în funcție de ziua în care v-ați născut?

Aflați din rândurile următoare care este norocul vostru, atunci când vine vorba despre bani. În plus, descoperiți și care sunt caracteristicile care vă reprezintă, în funcție de ziua de naștere.

 

Ce noroc ai la bani în funcție de data nașterii

Se pare că planul financiar din viața noastră nu este influențat doar de modul în care alegem să-l gestionăm, ci și de ziua în care ne-am născut.

Prin urmare, trebuie doar să facem un mic calcul, pentru a afla cum suntem influențați în materie de bani, de către univers.

Când vorbim despre zile de naștere, este vorba despre vibrația exclusiv a zilei. Ne uităm la ziua de naștere și atunci faci socoteala simplă, adunarea celor două cifre, până ne va rezulta una singură.”, a explicat numerologul, Valeriu Pănoiu.

Ziua de naștere – 1 (1, 10, 19, 28)

Atunci când vine vorba despre cei născuți în ziua de 1, 10, 19 sau 28, se pare că sunt persoane foarte norocoase atunci când vine vorba de bani, fiind considerați chiar magneți.

Cei născuți într-o zi de 1, este suficient să spunem că ei iubesc banii și le plac banii și în general și banii pe ei. Își acordă destul de multă atenție, știu să se răsfețe și pun foarte mulți bani deoparte pentru plăcerile personale.

Sunt interesați material și nu prea ies în pierdere. Ziua de naștere 1 aduce întotdeauna un flux financiar. Cei cu 1 întotdeauna au și se descurcă, chiar și primesc. Sunt ca niște magneți pentru bani.”, a specificat numerologul.

zodii cu noroc la bani
Ce noroc ai la bani în funcție de data nașterii[Sursa foto: freepik]

Citeste si: HOROSCOP 2023. Descoperă ce zodie are un an prosper pe toate planurile

Ziua de naștere – 2 (2, 11, 20, 29)

Atunci când vine vorba despre cei născuți în ziua de 2, 11, 20 sau 29, se pare că sunt persoane care nu obișnuiesc să fie atașați de finanțe, și chiar dacă sunt, preferă să-i ofere celorlalți.

Nu sunt deloc la fel de importanți banii pentru cei născuți într-o zi de 2, însă avem elementul de non-atașament. De aceea, nu muncesc pentru bani, ei chiar atrag bani și au o lejeritate foarte mare în a gestiona relația cu banii.

Cheltuiesc foarte mult pentru alții, scopul vieții lor este să-i vadă pe ceilalți fericiți, așa că banii, mai degrabă dau pe dinafară și ei preferă să cheltuiască pentru alții.”, a menționat specialistul.

Ziua de naștere – 3 (3, 12, 21, 30)

Atunci când vine vorba despre cei născuți în ziua de 3, 12, 21 sau 30, se pare că sunt persoane care au noroc la bani, fiind cei care doresc să investească mai mult în cărți și călătorii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Aici avem noroc la bani. Cei cu numărul 3 fac foarte mulți bani, însă de foarte multe ori sunt prost administrați și nu prea știu ce să facă cu ei. De obicei, câștigă mulți bani și degeaba. Au nevoie de foarte multă maturitate, înainte de a ajunge să își gestioneze o relație cu banii echilibrată, care apare la o vârstă mai înaintată.

Ei își fac foarte multe plăceri, pe cărți, cursuri sau călătorii.”, a susținut Valeriu Pănoiu.

horoscop kfetele azi
Ce noroc ai la bani în funcție de data nașterii[Sursa foto: freepik]

Citeste si: HOROSCOP CHINEZESC 2023. Descoperă ce zodie își atinge potențialul maxim

Ziua de naștere – 4 (4, 13, 22, 31)

Atunci când vine vorba despre cei născuți în ziua de 4, 13, 22 sau 31, se pare că sunt persoane foarte muncitoare, care funcționează după tot felul de negocieri cu cei din jur.

Foarte rar câștigă bani, altfel decât prin muncă. Este foarte importantă independența materială pentru cei născuți într-o zi de 4. Într-adevăr, banii vin prin muncă, dar există o chibzuință mai mare decât la orice alt număr. Se despart foarte greu de bani, sunt atașați de ei. Sunt foarte mari iubitori de reduceri, funcționează principiul «Să fie și bun, să fie și mult și să fie și ieftin». Reușesc să facă tot felul de târguri.”, a menționat specialistul.

Ziua de naștere – 5 (5, 14, 23)

Atunci când vine vorba despre cei născuți în ziua de 5, 14 sau 23, se pare că sunt persoane care pot afirma că sunt independenți financiar, care preferă să țină finanțele doar pentru ei.

Avem aici independență financiară. Apare principiul independenței «Mă simt liber că am bani, pot să fac ce vreau, când vreau și cu cine vreau». Foarte greu pun bani la comun, le place să aibă ceva pus deoparte, întotdeauna au ceva la ciorap. Investesc foarte mult în tot ceea ce le aduce mai multă cunoaștere prin experiență, călătorii, excursii, vacanțe. Fac bani din comerț sau din comunicare.”, a explicat numerologul.

horoscop financiar 2022
Ce noroc ai la bani în funcție de data nașterii[Sursa foto: freepik]

Citeste si: 12 semne zodiacale: datele și trăsăturile de personalitate ale fiecărui semn stelar

Ziua de naștere – 6 (6, 15, 24)

Atunci când vine vorba despre cei născuți în ziua de 6, 15 sau 24, se pare că sunt persoane care iubesc cu adevărat banii și care preferă întotdeauna să investească în familie.

Iubesc banii și banii sunt un scop în sine, dar de obicei familia este prioritară. Investesc foarte mult în familie, în casă, fac bani pentru viața domestică și sunt foarte buni gospodari, sunt gazde foarte primitoare. Sunt cei care prețuiesc cel mai mult confortul, mai presus de orice. Depinde ce-i face plăcere fiecăruia, pentru că unii investesc în timp liber și distracție, alții investesc în case, dar întotdeauna au. Este un număr care atrage banii.”, a declarat specialistul.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ziua de naștere – 7 (7, 16, 25)

Atunci când vine vorba despre cei născuți în ziua de 7, 16 sau 25, se pare că sunt persoane care oriunde s-ar afla, aduc protecție financiară, dar sunt atât de generoși, încât roata se întoarce.

Aduc protecție financiară. Ei și când n-au, de fapt tot au. Fac întotdeauna rost, se descurcă și banii apar în moduri miraculoase, când nu te aștepți sau când totul părea pierdut. De asemenea, 7 este iubit de Dumnezeu, deci este suprema formă de conectare cu universul. Ei ajută foarte mult oamenii cu bani, sunt generoși, împrumută cu bani, ceea ce face să se învârtă roata în univers.”, a menționat Valeriu Pănoiu.

noroc la bani in functie de data nasterii
Ce noroc ai la bani în funcție de data nașterii[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Singura zodie protejată de Dumnezeu, până la finalul anului 2022. Vor avea parte de noroc pe toate planurile

Ziua de naștere – 8 (8, 17, 26)

Atunci când vine vorba despre cei născuți în ziua de 8, 17 sau 26, se pare că sunt persoane care consideră banii, o sursă de succes și putere, fiind foarte importanți pentru statutul lor.

Norocul, într-adevăr este de partea lor, dar este și reversibil, pentru că avem banii asociați cu succesul și cu puterea. Banii sunt un semn de statut, de putere personală, le place să aibă bani ca să fie cineva, să fie importanți. Pierderile, în schimb, sunt la fel de răsunătoare. Sunt capabili să facă totul praf într-o zi și ceea ce câștigă, pot pierde la fel de neașteptat. Au foarte mari responsabilități financiare, tot timpul trebuie să dea bani.”, a susținut numerologul.

Ziua de naștere – 9 (9, 18, 27)

Atunci când vine vorba despre cei născuți în ziua de 9, 18 sau 27, se pare că sunt persoane care trebuie să depășească anumite convingeri pentru a câștiga bani, așa cum își doresc.

Au de depășit niște limitări mentale ca să poată să facă bani. Ei au foarte multe convingeri legate de bani și trebui să-și investigheze psihologic relația cu banii din familie, ce au înțeles ei despre bani, ce au învățat ei de la părinți, pentru că ei, de obicei, singuri sunt dușmanii în ceea ce privește relația cu banii, sunt cheltuitori și chiar cred că banii se câștigă doar într-un anume fel, și-atunci ei își interzic singuri accesul la resurse.”, a relatat specialistul.

valeriu panoiu numerolog
Ce noroc ai la bani în funcție de data nașterii[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Ce semnificație are fiecare cifră de destin. Cum calculezi cifra destinului



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

HOROSCOP CHINEZESC pentru anul 2023. Horoscopul chinezesc al anului 2023 oferă previziuni pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine şi Mistreț!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies