Ce nu a funcționat în căsnicia lui Catrinel Sandu cu Gabriel Trifu? „Uitându-mă acum ce se întâmplă în viața mea, mă bucur! Nu trebuia să se întâmple, pentru că drumul meu era altul.”

Ce nu a funcționat în căsnicia lui Catrinel Sandu cu Gabriel Trifu? „Uitându-mă acum ce se întâmplă în viața mea, mă bucur! Nu trebuia să se întâmple, pentru că drumul meu era altul.”
Ce nu a funcționat în căsnicia lui Catrinel Sandu cu Gabriel Trifu? „Uitându-mă acum ce se întâmplă în viața mea, mă bucur! Nu trebuia să se întâmple, pentru că drumul meu era altul.”

Coregrafa a vorbit despre motivul divorțului dintre ea și tatăl copiilor săi.

Catrinel Sandu a fost invitată în cadrul podcastului „Te Ascult”, acolo unde a vorbit despre divorțul de tenismenul Gabriel Trifu.

Catrinel Sandu, recunoscătoare că s-a despărțit de tatăl copiilor săi

Citește și: Cu ce se ocupă Catrinel Sandu în America? „Asta a fost cea mai mare realizare a mea din punct de vedere profesional, pentru că a fost foarte greu! Au fost 8 pe loc.”

Ce nu a funcționat în căsnicia lui Catrinel Sandu cu Gabriel Trifu?
Catrinel Sandu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe soțul său american! „El a divorțat cu un an înainte să divorțez eu. Mă urmărea din umbră, dar a încercat să mă evite.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Deși a trecut prin momente dureroase atunci când a aflat că fostul soț avea o relație paralelă, Catrinel Sandu este acum o femeie împlinită și fericită alături de medicul stomatolog Steve Schroeter,

pe care l-a cunoscut după divorț.

Cred că am construit foarte frumos o familie și lucruri împreună până într-un punct. Din acel punct, cred că fiecare dintre noi a început să se maturizeze sau să se dezvolte paralel. Două linii paralele nu se întâlnesc niciodată. Cred că acolo s-a produs un pic ruptura. Acum dacă mă întrebi, cred că nu am știut niciunu dintre noi să gestionăm și cum să trecem peste acest hop.

Pe de altă parte, uitându-mă acum ce se întâmplă în viața mea, mă bucur. Nu trebuia să se întâmple, pentru că drumul meu era altul. Ușa mea se închisese și aștepta să fie deschisă o alta. Sufletul meu aștepta să fie pereche cu altcineva, care rezona ca mine.

Chiar cred că la un moment dat oamenii vin și pleacă din viețile noastre cu un scop.

Îți trebuie mult timp să înțelegi chestia asta. Nu îți imagina că eu când am divorțat am fost zen și am zis: „Vai, univers, Dumnezeu, înțeleg ce-mi dai!” Nu, în niciun caz. Timpul m-a făcut să înțeleg lucrurile astea. Niciodată Dumnezeu nu îți închide o ușă fără să îți deschidă alta, din niciun punct de vedere. Tot timpul se întâmplă cu un scop
.”, a povestit vedeta.

De ce nu a mai funcționat relația dintre Catrinel Sandu și fostul soț?

Ce nu a funcționat în căsnicia lui Catrinel Sandu cu Gabriel Trifu?
Catrinel Sandu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

Coregrafa susține că ea și tatăl fetițelor sale ajunseseră să nu mai aibă niciun numitor comun.  

Eu plecam foarte mult în România. El pleca foarte mult la turnee. Era casa, era familia și nu spun că trebuie să fii toată ziua unul cu celălalt ca să ții o relație, că sunt oameni care trăiesc pe continente diferite, dar înseamnă că au un numitor comun.

Înseamnă că au lucruri care îi țin împreună. Când nu mai ai un numitor comun... Mulți o să mă întrebe dacă nu mi-am dat seama de la început. Nu, pentru că la început eram compatibili .”, a mai spus Catrinel Sandu.  

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cristina Șișcanu vorbește despre calitățile pe care trebuie să le aibă o femeie, pentru a ține un bărbat alături! „Nu îl ține lângă tine faptul că îi gătești nu știu ce mâncăruri delicioase!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ciclonul Boris face prăpăd în România! Patru persoane și-au pierdut viața și mai multe zone sunt inundate

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies