Ce nu ar face vreodată pentru tine, în funcție de zodia în care e născut!

Ce nu ar face vreodată pentru tine, în funcție de zodia în care e născut!
Ce nu ar face vreodată pentru tine, în funcție de zodia în care e născut!

În teorie, iubirea ar trebui să fie mai presus de orice, să se strecoare printre probleme și greutăți și să vindece. În realitate însă, apar și alte sentimente la mijloc, sentimente negative, sau pur și simplu trăsături de personalitate și orgoliu, care fac oamenii să reacționeze greșit. Află de la noi ce nu ar face vreodată el pentru tine, în funcție de zodia din care face parte.

Ce nu ar face vreodată pentru tine, în funcție de zodia în care e născut! În teorie, iubirea ar trebui să fie mai presus de orice, să se strecoare printre probleme și greutăți și să vindece. În realitate însă, apar și alte sentimente la mijloc, sentimente negative, sau pur și simplu trăsături de personalitate și orgoliu, care fac oamenii să reacționeze greșit. Află de la noi ce nu ar face vreodată el pentru tine, în funcție de zodia din care face parte.

Ce nu ar face vreodată pentru tine, în funcție de zodia în care e născut!
Ce nu ar face vreodată pentru tine, în funcție de zodia în care e născut!

Berbec   

Bărbatul din zodia Berbec este renumit pentru felul în care își trăiește viața în viteză și în competiție. Când vine vorba de tine, va face aproape orice ca să te cucerească, dacă asta și-a propus, dar o va face în stilul său caracteristic, așteptând rezultate imediate. Răbdarea nu este punctul său forte și nu este dispus să aștepte mult timp după tine.

Pare că te iubește dar, dacă nu îi dai ce vrea, te va lăsa imediat.

Taur

Taurul este recunoscut ca fiind constant, fidel și de încredere. Va face orice în numele iubirii, cât timp își respectă cu strictețe covingerile sale despre viață. Ce nu va face un taur pentru tine? Nu se va schimba.

Gemeni 

Bărbatul din zodia Gemeni este poate cel mai periculos atunci când vine vorba de relații, pentru că este foarte nestatornic.

Pur și simplu urăște rutina și este mereu în căutare de aventuri rapide. Oricât de mult l-ai iubi, oricât de mult ai încerca să îl tii antrenat, șansele ca el să își întemeieze o familie cu tine sunt mici.

Rac

Racul poate simți iubire profundă pentru tine, dar în același timp este foarte legat de casa lui. Dacă ai pretenția ca el să renunțe la ceea ce a construit și să te urmeze, greșești.

El așteaptă de la tine să intri tu în căminul lui.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Leu  

Se știe foarte bine despre bărbatul Leu că are o inimă mare, dar și în același timp că este foarte arogant. Leul are un ideal în cap despre cum ar trebui să fie partenera lui de viață și renunță foarte ușor la cea care nu îi atinge standardele.

Fecioara

Bărbatul din zodia Fecioară este foarte organizat și adoră să aibă totul în ordine. Nu suportă să îi fie distrasă atenția de la rutina lui și nu suportă nici dezordinea din viața ta. Ori te aranjezi tu cum trebuie, ori te va părăsi.

Citeste si: Cupluri de zodii care se ceartă non-stop! Compatibilitatea lor este minimă.

Balanță  

Bărbatul din zodia Balanță are o reputație foarte bună în ceea ce privește relațiile, întrucât este un om calm și corect. Este omul care analizează în detaliu aspectele unei probleme, pentru a găsi cea mai bună soluție. Dorința lui pentru dreptate îl va face însă să fie foarte aspru cu tine dacă greșești.

Scorpion

Bărbatul din zodia Scorpion este cel mai pasional dintre toate zodiile și sexul pentru el este extrem de important.

Dacă nu te ridici la nivelul așteptărilor sale, ori va călca strâmb, ori te vă părăsi.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Săgetător

Bărbatul din zodia Săgetător gândește foarte mult în viitor și muncește foarte mult ca să își construiască unul după dorințele sale. Dar asta nu înseamnă că va depune neapărat efort pentru a construi un viitor comun. Nu este genul care să își sacrifice obiectivele pentru tine.

Capricorn

Bărbatul din zodia Capricorn este adeptul disciplinei și al limitelor clar definite. Este bărbatul care ia foarte în serios greșelile, trădarea și infidelitatea și nu te va ierta și nu va uita, dacă se ajunge acolo.

Vărsător

Vărsătorul este zodia cea mai pregnantă când vine vorba de idealuri și convingeri și nu va renunța niciodată la acestea pentru tine. Ori ești pe aceeași lungime de undă cu el, ori iți va zice la revedere.

Pești

Bărbatul din zodia Pești este cel mai sensibil semn zodiacal. Dacă iți dorești un om care să facă orice pentru tine, ai ales corect. Problemele apar atunci când te vei simți sufocată de el și este posibil să iți dorești chiar tu să pleci din relație.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies